به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی در خصوص نشست صبح امروز خود با کاشانی در گفتگو با سایت باشگاه پرسپولیس افزود: هفت سال است بدون وقفه و استراحت در تیم های باشگاهی و ملی فعالیت می کنم و حالا میخواهم به این نتیجه برسم که قدرت، انگیزه، توانایی و دقت لازم را برای قهرمانی پرسپولیس در آسیا دارم یا خیر.
وی افزود: هدفگذاری پرسپولیس برای فصل آینده باید قهرمانی در آسیا باشد و هر کسی که این مسئولیت را میپذیرد باید بتواند 16 تا 20 ساعت در طول روز وقت بگذارد. برای همین در این نشست صادقانه، شفاف و صریح درباره موضوعات مختلفی که برای موفقیت پرسپولیس لازم است، صحبت کردیم و این نشست ها ادامه خواهد داشت.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سوال که "آیا این نشست ها به تمدید قرارداد وی با این تیم منجر خواهد شد؟"، اظهار داشت: امروز و فردا هم مذاکره کرده و شرایط را بررسی میکنیم. چیزی که باید بگویم این است که به استراحت نیاز دارم و نمیدانم باشگاه پرسپولیس مجاز است این فرصت را در اختیار من قرار دهد یا اینکه باید تصمیم گیری اتخاذ کند.
قطبی ادامه داد: اگر پرسپولیس از همین فردا کار برای قهرمانی در لیگ ایران و آسیا را آغاز کند دیر است و این تیم باید خود را برای یک فصل سخت و فشرده مهیا سازد.
وی تصریح کرد: نمیخواهم به هواداران پرسپولیس قولی بدهم که نتوانم به آن عمل کنم. من می خواهم شرایط خود را بسنجم و ببینم می توانم این تیم را قهرمان آسیا کنم یا خیر.
قطبی در پایان گفت: در جلسات اخیر شرایطم را به حبیب کاشانی گفته ام البته باید بگویم مسائل مالی برایم اهمیتی ندارد و باید مسائل دیگری را بررسی کرد.
نظر شما