به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، تیم فوتبال آلمان روز سه شنبه در حالی که با نتیجه 2 بر صفر از میهمان خود بلاروس پیش بود، در نهایت پیروزی را با تساوی 2 بر 2 عوض کرد. با این حال کاپیتان تیم ملی آلمان می گوید این تیم قادر است به مرحله حذفی رقابت های یورو 2008 راه پیدا کند.
بالاک گفت: بازیکنان تیم ما در دیدار با بلاروس دچار خستگی بودند با این حال اطمینان دارم تا شروع رقابت های یورو 2008 به شرایط مطلوب بازخواهیم گشت. شما روز شنبه فوتبال متفاوتی را از ما مقابل صربستان شاهد خواهید بود.
وی افزود: به گروه ما نگاه کنید؛ فکر می کنم به مرحله بعد صعود کنیم. در این گروه تیم هایی حضور دارند که به لحاظ تکنیکی و تاکتیکی از ما بهتر هستند با این حال اعتقاد دارم روحیه تیمی و انگیزه ما، این کمبودها را جبران خواهد کرد.
آلمان در گروه B رقابت های یورو 2008، با تیم های اتریش، لهستان و کرواسی همگروه است.
نظر شما