پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ خرداد ۱۳۸۷، ۹:۴۰

یک مسئول در وزارت نیرو:

مصرف آب در 2 روز اخیر به شدت افزایش یافت

مصرف آب در 2 روز اخیر به شدت افزایش یافت

مدیرعامل آب و فاضلاب تهران با اعلام اینکه در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته مصرف آب به میزان زیادی بالا رفته است، گفت: مصرف آب در روز پنجشنبه 3 میلیون مترمکعب و در روز جمعه به 2 میلیون و 960 هزار مترمکعب رسید.

داوود ملایی در گفتگو با مهر درخصوص افت فشار آب در برخی مناطق تهران گفت: شرکت آبفای تهران با استاندار فشار تعیین شده آب را تا درب آپارتمان و طبقه همکف برده و تحویل مشترکان می دهد، این فشار آب استاندارد به میزان 2 اتمسفر در پشت کنتور است که معمولا آپارتمانهای 2 تا3 طبقه را جواب می دهند.

مدیرعامل آبفای تهران افزود: صاحبان آپارتمانهایی که دارای ارتفاع هستند برای دارابودن فشار آب در تمامی طبقات باید از پمپهای مخصوص استفاده کنند؛ چراکه شبکه تنها فشار آب برای واحدهای 2 تا3 طبقه را تامین می کند. البته فشار آبی که تحویل مشترکان داده می شود، در حد معقول و استاندارد است.

وی تصریح کرد: ماه جاری تقریبا میزان مصرف آب مناسب بود ولی در روزهای بارندگی اخیر به نظر می رسد که مصرف آب غیرشرب مردم بیشتر شده و می توان انتظار داشت که هرچه به سمت روزهای گرم سال (تیر و مردادماه) پیش می رویم مصرف بیشتر شود.

ملایی خاطرنشان کرد: عدم همراهی مردم با وزارت نیرو در بحران کم آبی امسال شاید نگرانی را از بابت تامین آب بوجود آورد که امید می رود مشارکت مردم باعث صرفه جویی 10 درصدی در میزان آب شود.

وی اظهار داشت: روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته مصرف آب به میزان زیادی بالا رفت به نحوی که مصرف در روز پنجشنبه 3 میلیون مترمکعب و با اندکی کاهش به 2 میلیون و 960 هزار مترمکعب در روز جمعه رسید. با توجه به مصرف مدت مشابه در سالهای گذشته انتظار می رفت میزان مصرف ارتقاء نداشته باشد که متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

این مقام مسئول در وزارت نیرو تاکید کرد: صرفه جویی ده درصدی مردم در روزهای گرم باعث می شود تا تاسیسات آب و فاضلاب به خوبی جوابگوی نیاز مردم باشند. این درحالی است که پاسخگویی ما 3 میلیون مترمکعب به صورت ماکزیمم در پیک مصرف است در غیر این صورت نگرانی هایی وجود خواهد داشت.

کد خبر 692611

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha