پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ فروردین ۱۳۸۳، ۱۹:۱۹

معاون رئيس جمهور سوريه خطاب به شيراك:

در صورتي توافقنامه مشاركت را امضا مي كنيم كه اسراييل هم به بند سلاح هاي كشتار جمعي متعهد شود

ديدار عبدالحليم خدام معاون رئيس جمهور سوريه با ژاك شيراك رئيس جمهور فرانسه در سه شنبه گذشته به فرصت جديدي براي شيراك تبديل شد تا تلاش هايي كه براي بازگرداندن سوريه به صحنه بين الملل انجام شده را به خدام متذكر شود.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه الحيات، شيراك ازتلاش هاي اتحاديه اروپا به ويژه فرانسه در اين خصوص سخن گفت اما در عين حال از اينكه سوريه اين مساله را به رغم اعزام فرستاده ويژه اي براي بشار اسد درك نكرده ، ابراز تاسف كرد.
منابع مطلع فرانسوي با بيان اين مطلب افزودند : شيراك به خدام گفته است همكاري واقعي اتحاديه اروپايي تنها در صورتي امكان دارد كه دمشق با بند ويژه مربوط به سلاح هاي كشتار جمعي و نابودي آن موافقت ونسبت به اجراي آن تعهد دهد.
اما معاون رئيس جمهور سوريه شگفتي كشورش را از اينكه اتحاديه اروپايي شروطي در چارچوب توافقنامه مشاركت بر اين كشور تحميل كند در حالي كه اسراييل با اين شرايط مخالفت كرده، ابراز كرد.
به گفته خدام، سوريه از بابت تلاش هاي فرانسه دراين مساله تشكر مي كند اما اين مساله را درك مي كند كه كشورهاي ديگري هم با اين توافقنامه و بند اعتراض خواهند داشت.
معاون رئيس جمهور سوريه تاكيد كرد: سوريه تا زماني كه اسراييل خود را به اين بند متعهد نكند و با آن موافقت نكند هرگز با امضاي توافقنامه مشاركت با اتحاديه اروپايي موافقت نخواهد كرد.
اين منابع همچنين اعلام كردند شيراك به خدام گفت سوريه بايد اين مساله را درك كند كه آمريكا مانند يك حيوان وحشي زخم خورده است كه بايد انتظار واكنش هاي خطرناك آن را داشت و در نتيجه سوريه بايد نسبت به اين مساله بسيار احتياط كند.
شيراك بيانيه همبستگي ميان حزب الله و جنبش حماس را به مثابه هديه اي براي دشمنان سوريه توصيف كرد.
در نشست شيراك و خدام اوضاع عراق و فلسطين بررسي شد اما هيچ اشاره اي به اوضاع لبنان نشد.
کد خبر 69302

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha