پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ خرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۰۷

"بزنگاه" در حال و هوای کارهای قبلی عطاران است

"بزنگاه" در حال و هوای کارهای قبلی عطاران است

محمدرضا آریان فیلمنامه مجموعه تلویزیونی "بزنگاه" را با حال و هوای کارهای قبلی رضا عطاران می‌نویسد.

آریان درباره روند نگارش فیلمنامه مجموعه "بزنگاه" به خبرنگار مهر گفت: از اواخر سال گذشته نگارش فیلمنامه "بزنگاه" را آغاز کرده‌ام و تا یکی دو روز دیگر کار به پایان می‌رسد. "بزنگاه" به تهیه‌کنندگی ایرج محمدی و مهران مهام با حال و هوای کارهای قبلی رضا عطاران نوشته می‌شود.

مجموعه تلویزیونی "بزنگاه" به کارگردانی عطاران به سفارش شبکه سه سیما برای ماه رمضان تهیه می‌شود. محوریت این مجموعه طنز است و تاکنون حضور غلامرضا نیکخواه، حمید لولایی و عطاران برای بازی در این مجموعه قطعی شده و سایر بازیگران به زودی انتخاب می‌شوند.

محمدی هم اظهار امیدواری کرد پروژه "بزنگاه" با انتخاب بازیگران کلید بخورد. مجموعه تلویزیونی "خانه به دوش" سال 1383 به نویسندگی و کارگردانی عطاران و "متهم گریخت" سال 1384 به کارگردانی عطاران و تهیه‌کنندگی محمدی و مهام ماه رمضان از شبکه سه روی آنتن رفت. عطاران مجموعه‌های "ترش و شیرین" و "کوچه اقاقیا" را هم در کارنامه دارد.

کد خبر 693229

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha