به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، دکتر محمدرضا زالی در حاشیه مراسم اختتامیه، سمینار سرطانهای دستگاه گوارش در بیمارستان فوق تخصصی رضوی در جمع خبرنگاران افزود: تجهیزات و امکانات این بیمارستان، مدرن و مطابق با استانداردهای جهانی است.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات درمانی در این بیمارستان به نحو مطلوبی انجام می شود، خاطر نشان کرد: این امر موجب شده تا بیمارستان رضوی در ارائه خدمات درمانی همسطح با بیمارستانهای بزرگ جهان باشد.
دکتر زالی با اشاره به اهمیت تحقیقات در بخش پزشکی خاطر نشان کرد: طی سالهای اخیر شاهد جهش های خوبی به لحاظ کمی و کیفی در این زمینه بودیم اما هنوز با شرایط مطلوب فاصله داریم.
وی ادامه داد: متاسفانه بودجه های تحقیقاتی متناسب با نیازهای پژوهشی کشور در نیست و باید میزان اعتبارات افزایش یابد.
رئیس مرکز تحقیقات بیماری های دستگاه گوارش دانشگاه شهید بهشتی تهران در خصوص حضورمقالات ISI ایران در سطح جهان ابراز امیدواری کرد: رشد خوبی که در چاپ مقالات ایرانی در مجلات تخصصی جهان داشتیم نشان از ظرفیت های بالای پژوهشی کشورمان دارد.
وی با اشاره به مقالات راه یافته به ISI از سوی بیمارستان فوق تخصصی رضوی، تصریح کرد: این بیمارستان علاوه بر ارائه خدمات درمانی در زمینه آموزش به بیماران و همراهان آنان و نیز به ثمر رساندن پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی در رشته های مختلف پزشکی، عملکرد موفقی داشته است.
رئیس مرکز تحقیقات بیماری های دستگاه گوارش دانشگاه تهران گفت: بودجه تحقیقاتی کشور متناسب با نیازهای موجود برای رسیدن به وضعیت مطلوب نیست و متاسفانه بودجه های تحقیقاتی کشور هر سال کمتر می شود.
دکتر رضا ملک زاده افزود: سرمایه گذاری در حوزه تحقیقاتی کشور باید افزایش یابد.
وی با بیان اینکه جوانان ایرانی دارای استعدادهای کم نظیری در پژوهش هستند، خاطر نشان کرد: به دلیل عدم وجود امکانات و سرمایه گذاری در بخش تحقیقات درصد بالایی از جوانان مستعد کشورمان جذب مراکز تحقیقاتی دنیا به ویژه آمریکا می شوند.
ملک زاده عنوان کرد: متاسفانه ما شاهد این هستیم که بودجه های تحقیقاتی کشور هر سال کم می شود به طوری که بودجه تحقیقاتی امسال نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای دستگاه گوارش دانشگاه تهران تاکید کرد: اگر قرار است حرف اول علمی را در دنیا بزنیم باید برای رسیدن به این هدف بستر را آماده کنیم زیرا نیروی مستعد و خلاق بدون امکانات و تجهیزات نمی تواند به بروز و شکوفایی برسد.
دکتر ملک زاده، زیرساختهای تحقیقاتی در کشور را ضعیف ارزیابی کرد و افزود: اما با وجود چنین شرایطی روز به روز شاهد رشد چشمگیر در زمینه تحقیقاتی به ویژه در بخش پزشکی هستیم که امیدواریم با حمایتهای مالی جدی به حوزه تحقیقات، پروژه های پژوهشی جوانان ایرانی به ثمر رسیده و به دنیا معرفی شود.
نظر شما