پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ خرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۳۱

بسکتبال در راه المپیک /

اصغر کاردوست فردا به صربستان می رود / پیگیری تمرینات با تیم ملی

اصغر کاردوست فردا به صربستان می رود / پیگیری تمرینات با تیم ملی

اصغر کاردوست ملی پوش پست 5 بسکتبال کشورمان از فردا تمرینات خود را با دیگر بازیکنان تیم ملی در صربستان پیگیری می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر کاردوست که یکی از بازیکنان منتخب  "رایکو ترومن" برای سفر به ایتالیا بود، به دلیل صادر نشدن روادید نتوانست همراه با دیگر بازیکنان تیم ملی در اردوی آماده سازی این کشور شرکت کند. 

با توجه به اتمام اردوی تدارکاتی تیم ملی بسکتبال در ایتالیا و پیگیری تمرینات این تیم درصربستان، اصغر کاردوست نیز به ایتالیا می رود تا همراه با دیگر اردونشینان تیم ملی تمریناتش را ادامه دهد.  

تیم ملی بسکتبال که شب گدشته عنوان قهرمانی تورنمنت چهارجانبه ایتالیا را به دست آورد، امشب برای برپایی اردوی یک هفته ای عازم صربستان می شود. اصغرکاردوست نیز ساعت 4:35 بامداد فردا تهران را به مقصد ترکیه ترک می کند تا از طریق این کشور عازم صربستان شود.  

کاردوست در مدت حضور تیم ملی بسکتبال در کشور ایتالیا همراه با آرن داودی (پست یک)، بابک پاک نژاد (پست چهار)، موسی نبی پورو علی دورقی (پست 5) زیر نظر "رایچویچ نبوشا" سرمربی تیم بسکتبال جوانان تمرینات خود را دنبال کرد.

وی که با مشکل اضافه وزن روبه رو بود طی یک ماه و نیم گذشته 27 کیلو از 146 کیلو وزن خود را کم کرد تا بتواند در شرایط بهتر و با آمادگی بیشتری تمرینات خود را ادامه دهد.

تیم ملی بسکتبال که برای شرکت در پیکارهای المپیک 2008 پکن آماده می شود یکی از تیم های شرکت کننده در تورنمنت صربستان خواهد بود.

کد خبر 693445

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha