پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ خرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۴۶

توافقنامه امنیتی عراق را به بردگی می‌کشاند

قم - خبرگزاری مهر: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تلاش آمریکا برای صدور قطعنامه امنیتی در عراق را محکوم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، در اطلاعیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم آمده است: پس از گذشت سالیان متمادی از حاکمیت دیکتاتوری و استبدادی صدائم خائن و جنایت‌پیشه و قتل و کشتار بی‌رحمانه او از ملت صبور و مقاوم عراق که با تایید قدرتهای سلطه‌گر و زورگو صورت می‌گرفت، استعمارگران طماع و خبیث با هدف شوم و خیال خام تسلط بر منابع عظیم نفتی، اثرگذاری جدی بر جغرافیای سیاسی منطقه، جلوگیری از بیداری ملت‌های مسلمان منطقه و چنگ‌اندازی بر ثروت‌های مادی و معنوی مردم عزیز عراق خود بی‌واسطه دست به اشغال سرزمین عراق زده با قتل انسانها،‌ زنان و مردان بی‌گناه دست خود را آلوده کرده و ذخائر ارزشمند مردم عراق را به غارت بردند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: سرزمین عراق با آن همه سابقه ‌تمدن تاریخی و فرهنگی اینک به محلی برای جولانگاه سلطه‌گران، استثمارگران و جنایتکاران آمریکایی تبدیل شده است که بی‌محابا و با بی‌شرمی، شرافت مردم منطقه به خصوص مردم عراق را زیر پا نهاده و در فکر سلطه‌ جاودان و همیشگی در این سرزمین به سر می‌برند و در حالی که فقر، فلاکت، بیماری و غیره مردم و جوانان را می‌آزارد، استعمارگران آمریکایی با غارت منابع نفتی سودای ماندگاری و ادامه اشغال را پیگیری می‌کنند.

در بخش دیگری از این اطلاعیه تأکید شده است: چنین است که آمریکا این رژیم جنایت پیشه و سفاک، حامی اصلی غاصبان سرزمین اسلامی قدس و اشغال‌گران عراق مظلوم و افغانستان غریب در پی وادار سازی دولت و ملت عراق به امضای توافقنامه‌ای ننگین، شرم‌آور و بی‌رحمانه برای ادامه حضور اشغال‌گرانه در عراق است.

این در حالی است که این توافقنامه که ضامن هدم اساسی و به زیر یوغ برده شدن تمامی ارکان اصلی دولت و سرزمین و ملت عراق است مورد انکار، اعتراض و خشم و غضب تمامی اندیشمندان، متفکران، مراجع تقلید «دامت برکاتهم اجمعین» و ملت و طوایف و مذاهب گوناگون عراقی قرار گرفته است و البته جز این نیز انتظاری از این فرهیختگان نیست.

در پایان بیانیه آمده است: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن محکومیت اکید توافقنامه امنیتی و هشدار جدی به مسئولان دولت عراق مبنی بر عدم امضاء توافقنامه به اصطلاح امنیتی که ملت آزاد و مستقل عراق را برای همیشه به بردگی و بندگی کفار آمریکایی و صهیونیستی خواهد کشانید به دولت استعمارگر آمریکایی یادآور می‌شود که ملت عراق هم‌چنان که در تاریخ پرافتخار و ضد استعماری خود نشان‌داده است با مقاومت و ایستادگی با فضاحت تمام اشغالگران را به بیرون از کشور اسلامی عراق رانده و دست آنان را از منابع مادی و معنوی خود کوتاه خواهد نمود.

بی‌شک بیداری و هوشیاری مردم به رهبری و زعامت مرجعیت والامقام و ضد اشغالگر عراق مانع از آن خواهد شد که اشغالگران و استعمارگران به اهداف شوم و سلطه طلبانه و ضد اسلامی و ضد مردمی خود نائل آیند.

کد خبر 693503

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha