پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ خرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۵۹

سخنگوی شورای شهر:

کمک یک میلیارد تومانی شهرداری به فرمانداری تهران/ پرونده منوریل باز است

کمک یک میلیارد تومانی شهرداری به فرمانداری تهران/ پرونده منوریل باز است

سخنگوی شورای شهر از کمک یک میلیارد تومانی شهرداری تهران به فرمانداری جهت برگزاری انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه امروز شورای شهر، لایحه فراهم نمودن امکانات مورد نیاز هیئت های اجرایی نظارت بر برگزاری انتخابات مجلس هشتم به تصویب رسید که بر اساس آن شهرداری تهران کمک یک میلیارد تومانی را در قالب هزینه کرد در اختیار فرمانداری تهران قرار داده است.

* صرفه جویی شورا و شهرداری درمصرف برق

سخنگوی شورای شهر تهران همچنین از تصمیم شورای شهر و شهرداری جهت کاهش مصرف برق خبر داد و خاطر نشان کرد: با توجه به مشکلات موجود در زمینه تولید برق، شورا و شهرداری تصمیم گرفته اند تا در گام اول میزان مصرف خود را از 5600 مگاوات به 5 هزار مگاوات کاهش دهند.

به گفته سخنگوی شورای شهر، شهرداری همچنین برنامه هایی را جهت فرهنگ سازی در زمینه کاهش مصرف و صرفه جویی انجام خواهد داد.

وی از تصویب یک فوریت طرح الزام شهرداری تهران به ترویج آثار و اندیشه های امام خمینی خبر داد و افزود: به موجب این مصوبه شهرداری تهران ، ساماندهی و بازپیرایی خیابان ایران و محله جماران، طراحی و ساخت یادمان حضرت امام در بهشت زهرا و ... در دستور کار خود قرار می دهد.

دانشجو با اشاره به طرح ساماندهی فعالیت صنایع، صنوف و مشاغل شهر تهران یاد آور شد: به دلیل اینکه طرح جامع اخیرا ابلاغ شده مواردی از این دست نیز در آن دیده شده و قرار شده تا این موضوع در کمیسیون های طرح های جامع بررسی شود.

وی همچنین تصریح کرد: طرح جامع از کانالها و مراحل مختلف گذشته است و در واقع تمام داشته های معماری و شهرسازی کشور به آن معطوف شده است.

سخنگوی شورا رسالت اصلی مسئولین را اجرایی شدن طرح جامع شهر تهران دانست و افزود: به نقطه مثبتی رسیده ایم، چرا که شهر تهران پس از حدود 40 سال صاحب طرح جامع شده و دیگر بر اساس سلیقه های مدیران اداره نمی شود.

وی همچنین در خصوص بسته شدن پرونده منوریل در تهران نیز گفت: معتقدیم استفاده از منوریل تنها باید بر اساس مطالعات علمی انجام شود چرا که در مورد وسایل دیگر حمل و نقل عمومی نیز نظیر مترو ، اتوبوس و ... همین گونه فکر می کنیم.

وی تاکید کرد: نباید بر سر استفاده از وسیله ای خاص بدون نظرات کارشناسی و مطالعات اصرار کرد و در حمل و نقل عمومی باید به گونه ای عمل کرد که مسائل کارشناسی و سیاسی با هم مخلوط نشوند.

کد خبر 693581

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha