۱۷ شهریور ۱۴۰۵، ۱۲:۱۶

قتل پسر توسط پدر در چگنی؛ متهم دستگیر شد

قتل پسر توسط پدر در چگنی؛ متهم دستگیر شد

چگنی - فرمانده انتظامی چگنی از دستگیری فرد متهم به قتل در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ شاپور گراوند صبح امروز سه‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره درگیری منجر به قتل در روستای «شرف بستانرود» شهرستان چگنی، مأموران پاسگاه انتظامی «چنار» و پلیس آگاهی بلافاصله در محل حاضر شدند.

وی افزود: مأموران پس از حضور در صحنه و انجام بررسی‌های اولیه دریافتند که پدر و پسر به دلیل اختلافات خانوادگی با یکدیگر درگیر شده‌اند که در جریان این درگیری، پدر با استفاده از سلاح کلاش اقدام به تیراندازی به سمت پسر خود کرده و وی از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار داده است.

فرمانده انتظامی چگنی، ادامه داد: مأموران پلیس با انجام اقدامات تخصصی، اطلاعاتی و پس از هماهنگی قضائی، در یک عملیات، وی را در دستگیر کردند.

سرهنگ گراوند تصریح کرد: در جریان این عملیات، یک قبضه سلاح کلاش، یک‌تیغه خشاب و دو تیر جنگی از متهم کشف و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

کد مطلب 6941015

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha