پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ خرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۰۲

وزیر نیرو:

کل هدر رفت برق در ‪کشور 5/19‬درصد است

کل هدر رفت برق در ‪کشور 5/19‬درصد است

رشت - خبرگزاری مهر: پرویز فتاح گفت: کل هدر رفت برق در کشور 5/19 د‪ رصد است که بخشی از این میزان مربوط انشعاب‌های غیرمجاز و بخشی مربوط به تلفات شبکه است.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، فتاح وزیر نیرو در جلسه ای بررسی آخرین وضعیت صنعت آب و برق استان گیلان در رشت، افزود: میزان تلفات امسال نسبت به سال گذشته یک درصد نیز کاهش یافته است.

وی با اشاره به اینکه مصرف برق امسال نیز طبق سنوات گذشته بالاست، گفت: نیروگاه های برق آبی باید افزون بر 6500 مگاوات برق تولید کنند، این در حالی است که بیشتر از 1000 تا 1500 مگاوات برق تولید نمی شود، از این رو مردم باید در صرفه جویی مصرف برق توجهی ویژه داشته باشند.

فتاح همچنین با اعلام اینکه همه صنعت برق بسیج و ظرفیت معطلی نمانده است و روند افزایش تولید ادامه دارد، افزود: تمامی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور به کار گرفته شده است اما کمبود برق از حوزه برق آبی کشور است .

وزیر نیرو در ادامه با بیان اینکه میزان تولید برق در مرداد ماه سالجاری ‪ ۳۴‬تا ‪ ۳۵‬هزار مگاوات و مصرف ‪ ۳۷‬تا ‪ ۳۸‬هزار مگاوات پیش بینی می‌شود، افزود: راهکار مطلوب و منطقی برای کشور، مردم و دولت صرفه جویی در مصرف برق است.

وی همچنین در خصوص صادرات برق گفت: تراز تجارت برق کشور به سمت واردات اکنون مثبت است و ‪ ۲۵۰‬مگاوات برق وارد کشور شده است و این رقم در تابستان به ‪ ۵۰۰‬تا ‪ ۶۰۰‬مگاوات بالغ خواهد شد.

فتاح، در ادامه خواستار همکاری همه نهادها به ویژه رسانه‌ها از جمله رسانه ملی برای همکاری و تشویق مردم به صرفه جویی در مصرف برق شد.

کد خبر 694822

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha