رئوفی نژاد در گفتگو با مهر اظهار داشت: در این زمینه طرح انتقال آب از سد صفا رود در دستور کار است و امکان انتقال آب دریا نیز امکان سنجی خواهد شد.
وی گفت: استان کرمان در 10 سال گذشته گرفتار خشکسالی بوده است و باید مشکل آب استان کرمان را به صورت ریشه ای حل کرد.
استاندار کرمان گفت: 90درصد از آب استحصالی استان کرمان در بخش کشاورزی استفاده می شود که به دلیل آبیاری سنتی و غرق آبی 75 درصد از آب به هدر می رود.
وی خاطر نشان کرد: فقط شش درصد از زمینهای کشاورزی در استان کرمان به صورت مکانیزه آبیاری می شوند که باید با برنامه ریزی روش آبیاری مدرنیزه را در استان نهادینه کرد.
رئوفی نژاد تصریح کرد: برای تمایل کشاورزان به آبیاری مکانیزه باید به کشاورزان اطلاع رسانی شود و این مسئله به عنوان یک فرهنگ در کشاورزان ایجاد شود، در همین زمینه وام مدرنیزه کردن سیستم آبیاری نیز به کشاورزان اعطا می شود که 50 درصد بلاعوض و 50 درصد تسهیلات کم بهره است.
وی با اشاره به خشکسالی اخیر در استان کرمان تصریح کرد: در کوتاه مدت برای حل معضل کم آبی 12 حلقه چاه آب در مناطق بحرانی حفر خواهد شد.
نظر شما