پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ خرداد ۱۳۸۷، ۹:۳۵

دکتر خاموشی: سیاست جدای از دین به عنصر مخرب خودکامگی تبدیل می‌شود

دکتر خاموشی: سیاست جدای از دین به عنصر مخرب خودکامگی تبدیل می‌شود

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در بوسنی و هرزگوین تاکید کرد که در صورت جدایی دین از سیاست، دین بازوی اجرایی خود را به کلی از دست می دهد و سیاست جدای از دین نیز عنصری مخرب در مسیر منافع خود کامگی تبدیل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت  گرامیداشت  نوزدهمین سالگرد  ارتحال حضرت امام خمینی ( ره ) سمیناری با عنوان " بررسی  اندیشه های امام"  به همت رایزنی فرهنگی  سفارت کشورمان در سارایوو و موسسه فرهنگی  ابن سینا در محل انستیتو بوشنیاک شهر سارایوو، پایتخت  بوسنی و هرزگوین  برگزار شد.

حجت الاسلام خاموشی رئیس سازمان  تبلیغات اسلامی، احمد فرد حسینی، سفیر ایران در بوسنی، خسرو محتشم، رایزن  فرهنگی، دکتر جمال زاده، رییس موسسه ابن سینا در مراسم افتتاحیه این گردهمایی  علمی  و فرهنگی  به ایراد سخنرانی پرداختند. تعدادی از مدیران  نهادهای  ایرانی فعال در بوسنی، عصمت  اسپاهیچ، نائب رئیس العلمای بوسنی، کاردینال ایکیچ، رهبر  کاتولیک های  بوسنی  و مدحت چلبیچ،  رئیس  فرقه نقشبندیه در این کشور به علاوه جمع کثیری  از شخصیت های علمی و فرهنگی  از حاضران در این همایش بودند.

دکتر خاموشی در این همایش ضمن ارائه  مقاله ای تحت عنوان  رابطه دین و سیاست  از دیدگاه  امام خمینی( ره )  در بخشی  از سخنان خود با تشریح  چگونگی شکل گیری  حکومت اسلامی و نفی حکومت های سکولار اظهار داشت: اگر  دین از سیاست  جدا شود، بازوی اجرایی خود را به کلی از دست  می دهد و  اگر سیاست  از دین جدا گردد به یک عنصر مخرب  در مسیر منافع خود کامگی تبدیل خواهد شد.

 

وی افزود: بر اساس نظرات حضرت امام (ره ) در واقع دین اسلام، برنامه الهی جامعی برای سعادت دنیوی و اخروی  کلیه افراد  بشر در حوزه  حیات اجتماعی  و خصوصی آن ها را به دست می دهد و با چنین نگرشی طبعا اسلام مکتبی است  که بر خلاف  مکتب های غیر توحیدی در تمام  شئون  فردی و اجتماعی، مادی و معنوی، فرهنگی  و سیاسی و نظامی و اقتصادی بشر دخالت و نظارت دارد.

سفیر ایران در بوسنی، رایزن فرهنگی کشورمان در سارایوو و رئیس  موسسه  فرهنگی ابن سینا نیز در این همایش ضمن سخنان  کوتاه  با خوشامد گویی به شرکت  کنندگان در این گردهمایی یاد و خاطره  امام خمینی ( ره )  را گرامی  داشتند.

در این سمینار  10 مقاله  از اندیشمندان  ایرانی و  بوسنیایی ارائه شده که در میان آن ها مقاله حکومت آرمانی  و نقش رهبری  از دیدگاه  امام خمینی ( ره ) و ابعاد عرفانی  در آثار  امام از جمله مقالاتی بود که به ترتیب  توسط  دکتر چینیگرزاده  از ایران و رشید حافظوویچ، از اساتید برجسته دانشگاه  اسلامی سارایوو قرائت و مورد توجه حاضرین قرار گرفت. در این سمینار همچنین فیلمی از ندگانی حضرت امام ( ره ) به نمایش در آمد.

انتشار  ویژه نامه ای رنگی  در 114 صفحه با عنوان  نامه های عرفانی حضرت امام(ره)، چاپ بروشوری رنگی  از بیوگرافی امام ( ره )، چاپ پوستر  و پلاکاردهای مختلف، تبلیغات  و مصاحبه های  رادیویی و تلویزیونی و برپایی  نمایشگاهی مستقل  از آثار امام ( ره ) در محل  دائمی نمایشگاه های رایزنی فرهنگی ایران در سارایوو به علاوه توزیع  آثار مکتوب  امام ( ره )  و نصب پلاکاردهای تبلیغاتی  در سطح شهر  سارایوو  از جمله اقدمات نمایندگان کشورمان در بوسنی و هرزگوین جهت بزرگداشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی است.
 

 

کد خبر 695321

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha