۵ مهر ۱۴۰۵، ۱۳:۳۷

هلال‌احمر اصفهان به ۱۳ حادثه‌دیده در محورهای اصفهان امدادرسانی کرد

هلال‌احمر اصفهان به ۱۳ حادثه‌دیده در محورهای اصفهان امدادرسانی کرد

اصفهان- مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان از امدادرسانی تیم‌های عملیاتی این جمعیت به ۱۳ حادثه‌دیده طی شبانه‌روز گذشته در سطح محورهای مواصلاتی و مراکز عملیاتی استان خبر داد.

محسن مؤمنی در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح جزئیات اقدامات امدادی جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان در ۲۴ ساعت گذشته اظهار کرد: در بازه زمانی مذکور، نجاتگران و امدادگران این جمعیت مجموعاً در ۳ عملیات امدادی حضور یافته و خدمات‌رسانی‌های لازم را به حادثه‌دیدگان ارائه کردند.

وی با تفکیک نوع مأموریت‌های انجام‌شده افزود: از مجموع ۳ حادثه ثبت‌شده، ۲ مورد مربوط به حوادث جاده‌ای در محورهای مواصلاتی استان بوده و یک مورد نیز ارائه خدمات حضوری به مراجعان و آسیب‌دیدگان بوده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان با اشاره به آمار آسیب‌دیدگان تصریح کرد: در جریان این سوانح در مجموع ۱۳ نفر دچار حادثه شدند که از این تعداد، ۸ نفر متحمل آسیب‌های جسمی و مصدومیت شدند. با حضور به‌موقع تیم‌های عملیاتی و انجام اقدامات پیش‌بیمارستانی، ۴ نفر از مصدومان جهت مراقبت‌های تخصصی به مراکز درمانی منتقل شدند.

مؤمنی درباره توان عملیاتی و پایگاه‌های درگیر در این حوادث گفت: نجاتگران و عوامل عملیاتی پایگاه‌های «نوغان» در شهرستان بویین‌میاندشت، پایگاه «مسجد شهدا» در شهرستان کاشان و پایگاه «وادی» در کمترین زمان ممکن در صحنه حوادث حضور یافته و به یاری مصدومان و حادثه‌دیدگان شتافتند.

وی ضمن تأکید بر لزوم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط رانندگان، به‌ویژه در محورهای برون‌شهری، یادآور شد: شماره ملی ۱۱۲ (ندای امداد) به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارش‌های حوادث و اعزام تیم‌های امداد و نجات در تمامی نقاط استان است و شهروندان می‌توانند در صورت بروز هرگونه حادثه با این شماره تماس بگیرند.

کد مطلب 6960233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha