به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرتیپ محمد مصطفی نجار وزیر دفاع کشورمان عصر امروز در حاشیه مراسم بدرقه رسمی نخستوزیر عراق در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره ادعاهای شائول موفاز، وزیر ترابری رژیم صهیونیستی مبنی بر تهدید ایران به حمله نظامی گفت : رژیم جعلی اسراییل بعد از شکست خفتبار از حزبالله لبنان دچار مشکلات روانی در داخل خودش شده است و نیمی از جوانان این رژیم خواهان مهاجرت هستند و امیدی به ماندگاری این رژیم ندارند، بنابراین بعضا صحبتهایی را مطرح میکنند که ادعاهای احمقانه است.
وزیر دفاع با اشاره به آمادگیهای نیروهای مسلح کشورمان گفت : جمهوری اسلامی نظامی مستقر و با ثبات و پایدار است و نیروهای مسلح ما در اوج اقتدار هستند و اگر کسی بخواهد یک چنین کار احمقانهی بکند پاسخش بسیار دردناک خواهد بود. اگر چه هنوز حرف را نزده حرف خودشان را رد میکنند معلوم است حرفهایی که سر هم میبافند ناشی از کم آوردن در مسائل داخلی است.
نجار در ادامه با رد برخی شایعات در مورد آوردن برخی اسناد دخالت ایران در امور داخلی عراق توسط نوری المالکی به تهران، تصریح کرد : المالکی در سفری که با هیئت عالی رتبه به تهران داشت بحث چنین چیزهایی مطرح نکرد. اینها شایعاتی است که برای مخدوش کردن روابط دو کشور ایران و عراق مطرح میشود که از ناحیه دشمنان دو کشور است و همواره مثل گذشته شکست خورده است.
وزیر دفاع سپس در پاسخ به سوال دیگری در مورد توافقنامه امنیتی آمریکا و عراق و نظر ایران درباره این توافقنامه، خاطرنشان کرد : این توافق در حد یک پیشنویس است و همانگونه که برادران عراقی ما گفتند امضاء نشده و عراقیها خودشان مسائل مطرح شده در جراید در این خصوص را رد کردند.
او افزود: ما به شدت مسائلی که منافع ملت عراق را زیر پا بگذارد محکوم میکنیم و قطعا ما به عنوان یک همسایه خوب در کنار مردم عراق و دولت عراق یکپارچگی، استقلال و ثبات پایداری ملت و دولت عراق را تایید و هر آنچه که بخواهد آن را مخدوش کند به شدت محکوم میکنیم.
وزیر دفاع کشورمان در مورد سفر وزیر دفاع عراق به ایران و توافقنامه امضاء شده بین وزارتخانههای دفاع دو کشور نیز اظهار داشت : وزیر دفاع عراق به دعوت اینجانب در معیت هیئت عالی رتبه المالکی به تهران آمد که سفر خوبی بود که در زمینههای مختلف بین دو کشور بحث شد.
وی ادامه داد: با اشتراکات بسیار زیاد مذهبی بین دو کشور زمینههای خوبی برای ارتقای سطح همکاریهای فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و دفاعی وجود دارد. بین دو وزارت دفاع دو کشور نیز صحبتهای خوبی شد. مهمترین بحثها یکی امنیت مرزها با توجه به داشتن طولانیترین مرزها بین دو کشور بود که دو کشور مسائل زیادی در زمینهی مرزها و امنیت آنها دارند. در زمینه مینزدایی مرزها نیز مباحثی مطرح شد که در کنار آن بحث رودخانهی اروند و میلهگذاری و سیبیسی (علامت گذاری دریایی و زمینی) نیز مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد اقداماتی در این زمینه صورت پذیرد.
وزیر دفاع کشورمان در پایان تصریح کرد: همکاریهای آموزشی و لجستیکی از موارد دیگری بود که بین دو وزارتخانه بحث شد و نهایتا توافق کردیم کمیسیون مشترکی تشکیل شود که دارای شش کمیته زیرمجموعه در موضوعات مختلف که به تناسب زمانی و در دوره های زمانی مختلف تشکیل میشود و حول مباحث پیگیریهای لازم را انجام میدهند.
نظر شما