پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ خرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۲۷

خشکسالی100 هزار هکتار از مزارع خراسان شمالی را غیر قابل برداشت کرد

خشکسالی100 هزار هکتار از مزارع خراسان شمالی را غیر قابل برداشت کرد

بجنورد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خراسان شمالی گفت: خشکسالی و کاهش بارندگی در استان خراسان شمالی 100 هزار هکتار از اراضی گندم و جو دیم را به طور کامل از بین برد.

سید هادی سید در گفتگو با خبرنگار مهر در بجنورد اظهار داشت: خشکسالی در این بخش به کشاورزان استان خراسان شمالی 400 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در استان خراسان شمالی 120 هزار هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت گندم و جو دیم قرار داشته که با از بین رفتن 100 هزار هکتار از مزارع موجود، هم اکنون تنها 20 هزار هکتار مزارع جو و گندم دیمی برای برداشت وجود دارد.

سید یادآور شد: در مزارع موجودی که خسارت کمتری به آنها بر اثر خشکسالی وارده شده نیز با کاهش افت تولید به نسبت سنوات گذشته مواجه هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در سال زراعی جاری استان خراسان شمالی به طور میانگین با کاهش 60درصد بارندگی مواجه شده که این شرایط خسارتهای زیادی را به مزارع و باغات این استان وارد کرده است.

سید اظهار داشت: به رغم کاهش شدید بارندگی و متاثر شدن استان خراسان شمالی از خشکسالی به دلیل رتبه بندی استانها بر اساس معیار بارندگی، استان خراسان شمالی در جمع استانهای خشکسال قرار نگرفته که به نظر می رسد باید ستاد حوادث غیرمترقبه وزارت کشور در این زمینه تجدید نظر کند.

کد خبر 697265

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha