عباس علی آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران 7هزار و 200 مگاوات نیروگاه در دست نصب و اجرا دارد که ظرفیت تولید برق از منابع برق آبی را کشور را بیش از دو برابر می کند.
مشاور عالی وزیر نیرو افزود: در این راستا اگر تمامی نیروها بسیج شده و تامین منابع مالی نیز صورت گیرد، می توان امیدوار بود که تا پایان سالهای 88 و 89 بتوان 7هزار و 200 مگاوات برق از طریق نیروگاه های برق آبی به کشور تقدیم کرد.
وی با تاکید بر لزوم سرمایه گذاری در پروژه های برق آبی تصریح کرد: سرمایه گذاری در بخش برق آبی تابع سیاستهای کلان دولت و وزارت نیرو است؛ اما باید ارزش درآمدهای ناشی از این سرمایه گذاری ها واقعی شود.
مشاورعالی وزیر نیرو خاطرنشان کرد: در حال حاضر کشور در بخش آب یارانه پرداخت می کند و این امر از جمله مشکلات حل نشده در این بخش است که البته اقداماتی خوبی نیز در این زمینه صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: امید می رود با واقعی شدن قیمت آب و برق و تامین بهای لازم برای ساخت سد و تامین سوخت نیروگاه ها از سوی سرمایه گذاران، روند مناسب تری بر ساخت نیروگاه های برق آبی توسط بخش خصوصی حاکم شود.
به گفته علی آبادی، اولویت اول شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران بر روی اتمام طرحهای نیمه تمام است و هدف این است که در سال 87 حداقل برنامه های قبل را حفظ کرده و از اهداف برنامه عقب نمانیم. در این راستا نیازمند 1200 میلیارد تومان منابع مالی در بخش ریالی است و در بخش ارزی نیز باید جدا هزینه شود.
نظر شما