به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام محمدصادق اکبری از اجرای حکم قصاص نفس قاتل شهید محمدجواد رحیمی، مأمور انتظامی شهرستان دامغان، پس از طی تمامی مراحل قانونی و بنا به درخواست اولیای دم خبر داد.
حجتالاسلام محمدصادق اکبری ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل دادگستری سمنان با اعلام این خبر اظهار کرد: شهید محمدجواد رحیمی روز جمعه ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۱، در راستای انجام وظیفه و برقراری نظم و امنیت، در بیمارستان ولایت شهرستان دامغان حضور داشت که در جریان این مأموریت، قاتل پس از خلع سلاح این مأمور انتظامی، با شلیک دو گلوله وی را به شهادت رساند.
وی افزود: در پی این جنایت، پرونده قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان دامغان تشکیل شد و رسیدگی به موضوع با انجام تحقیقات و بررسیهای لازم در دستور کار قرار گرفت.
رئیسکل دادگستری استان سمنان ادامه داد: پرونده پس از طی مراحل قانونی و تکمیل تحقیقات، برای رسیدگی به شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان سمنان مستقر در شاهرود ارجاع شد و این شعبه پس از بررسی ابعاد مختلف پرونده، حکم قصاص نفس قاتل را صادر کرد.
اکبری تصریح کرد: رأی صادرشده پس از طی فرآیند قانونی، در یکی از شعب دیوان عالی کشور مورد رسیدگی قرار گرفت و تأیید و پس از آن نیز پرونده تشریفات قانونی لازم برای اجرای حکم را طی کرد.
وی خاطرنشان کرد: با قطعی شدن حکم و طی مراحل قانونی اجرای آن، بنا به درخواست اولیای دم، حکم قصاص نفس قاتل صبح امروز در شهرستان دامغان اجرا شد.
رئیسکل دادگستری استان سمنان در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمدجواد رحیمی گفت: این شهید والامقام در مسیر انجام وظیفه و خدمت به مردم جان خود را تقدیم کرد و نام و یاد وی که در راه حفظ و تأمین امنیت جامعه از رشادت و فداکاری دریغ نکرد، در حافظه مردم حقشناس و غیور و مجموعه انتظامی استان ماندگار خواهد بود.


نظر شما