پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ خرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۲۵

برگزاری سیزدهمین کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و کوبا در تهران

سیزدهمین کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و کوبا 26 تا 28 خرداد در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت صنایع و معادن، در این کمیسیون مشترک که به ریاست علی اکبر محرابیان و ریکاردو کابریساس روئیس وزیر دولت کوبا تشکیل می شود  ، علاوه بر امضای موافقتنامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه‌گذاری ، قراردادهایی به منظور احداث برخی واحدهای تولیدی در کوبا به امضای طرفین خواهد رسید .

بنا براین گزارش ، متعاقب سفر هیئت‌هایی از بخش صنایع سنگین کوبا به ایران و بازدید از برخی بخشهای صنایع ایران ، درحال حاضر این کشور متقاضی خرید محصولات فولادی ،‌ آلومینیومی ، مسی ، لوازم خانگی،  موادغذایی و ... است که در اجلاس سیزدهم بین شرکتهای دو کشور مذاکرات لازم در این زمینه‌ها نیز انجام می‌شود .

این گزارش با اشاره به اینکه حجم مبادلات دوکشور در 9 ماهه ابتدای سال 86 حدود 20 میلیون دلار بوده است می افزاید : عمده این مبادلات مربوط به صادرات ایران به کوباست .

براین اساس باتوجه به قرارداد 169 میلیون یورویی اجلاس قبلی کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و کوبا که طرف قرارداد آن شرکت واگن پارس است ، مقرر شده تا سال 2010 تعداد 750 دستگاه واگن قطارهای باری و مسافری تحویل کوبا شود که تا اسفند 86 بخشی از این واگنها تحویل شده و صدور بقیه واگنهای مورد تعهد نیز در جریان است .

در اجلاس قبلی همچنین اسنادی در زمینه احداث تصفیه خانه و پمپاژ آب ،‌ صدور انواع کابل - سیستمهای آبیاری - انواع شیرآلات و کمپرسور معدن به این کشور و نیز بازسازی کارخانه یخچالسازی کوبا میان تهران و هاوانا امضا شد .

موافقتنامه بازرگانی که پارسال در هاوانا به امضای طرفین رسید ، همچنین همکاریهای دو کشور در زمینه‌های مختلف کشاورزی ، بیوتکنولوژی ، داروسازی و تولید برخی فراورده‌های پزشکی مثل واکسنها و سرمهای مختلف ازجمله همکاریها و توافقنامه‌های صورت گرفته بین دوکشور طی سالهای اخیر بوده است .

هم اکنون همکاریهای خوبی در زمینه همکاریهای نفتی و نیروگاهی بین دوکشور در جریان است و بانک توسعه صادرات و صندوق ضمانت صادرات ایران نیز اعتبار 200 میلیون یورویی برای تسهیل همکاریهای صنعتی و صدور کالاهای ایرانی به کوبا تخصیص داده‌اند و باتوجه به اینکه تاکنون بازپرداخت تسهیلات اعطایی به کوبا به خوبی انجام گرفته ، درصورت موافقت مقامات ذی‌صلاح ، موضوع افزایش اعتبار نیز در این اجلاس مطرح خواهد شد .

هیئت کوبایی به ریاست " ریکاردو کابریساس روئیس " ، وزیر دولت این کشور ؛ متشکل از نمایندگانی از وزارتهای سرمایه‌گذاری خارجی ، صنایع پایه ، بانک خارجی کوبا ، مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولژی و نماینده ای از بخش راه آهن حوزه حمل و نقل کوباست که مذاکرات هیئت مقدماتی این کشور از فردا آغاز خواهد شد .

دوازدهمین کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و کوبا نیز سال گذشته به ریاست وزارت صنایع ومعادن ایران در هاوانا برگزار شده بود.

کد خبر 697652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha