به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، این منابع گفتند: در جریان حمله هوایی ارتش رژیم اسرائیل به یک خانه در شهرک بیت لاهیا در شمال نوار غزه دستکم دو فلسطینی شهید و 20 نفر دیگر زخمی شدند.
به گفته این منابع، شماری زن و کودک در میان زخمی ها هستند که جراحت های برخی از آنها شدید است.
منابع خبری صبح امروز نیز از شهادت دو مبارز فلسطینی درجریان مقابله با یورش صهیونیستها به شهرک بیت لاهیا خبر داده بودند.
گروههای مبارز فلسطینی امروز ضمن انتقاد از سکوت اعراب در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی بر ضد ملت فلسطین، به این رژیم درباره هرگونه حمله به نوار غزه هشدار داده و تاکید کردند که با آن مقابله خواهند کردد.
جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه ای تاکید کرد: هرگونه تجاوزی به غزه با واکنش مقاومت فلسطین روبرو خواهد شد و نتایج معکوسی برای اشغالگران خواهد داشت.
سخنگوی جنبش حماس نیز اعلام حمله گسترده به نوارغزه را با حمایت آمریکا و چراغ سبز نخست وزیر رژیم صهیونیستی دانست و گفت: اشغالگران صهیونیست از سکوت غیر قابل توجیه اعراب، هماهنگی اروپا و حمایت آمریکا بهره برده و به تجاوزات و جنایتهای برنامه ریزی شده خود بر ضد ملت فلسطین ادامه می دهند.
نظر شما