۱ آبان ۱۴۰۵، ۸:۴۵

کاهش ذخایر خونی در ایلام؛نیاز فوری به گروه خونی O منفی

کاهش ذخایر خونی در ایلام؛نیاز فوری به گروه خونی O منفی

ایلام - مدیرکل انتقال خون ایلام از کاهش ذخایر خونی و نیاز فوری به گروه خونی O منفی در استان خبر داد.

صیاد بسطامی نژاد در گفتگوبا خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت ذخایر خونی استان اظهار کرد: متاسفانه در روزهای اخیر با کاهش محسوس ذخایر خونی مواجه شده‌ایم و از تمامی شهروندان واجد شرایط درخواست می‌کنیم برای اهدای خون به پایگاه‌های انتقال خون مراجعه کنند.

وی با تاکید بر نیاز فوری به گروه خونی O منفی افزود: حضور اهداکنندگان در این مراکز می‌تواند نقش بسیار مهمی در تامین خون مورد نیاز بیماران بستری در بیمارستان‌ها و جبران این کمبود ایفا کند.

این مسئول با اشاره به اهمیت این اقدام انسان‌دوستانه تصریح کرد: حفظ ذخایر خونی استان یک وظیفه همگانی محسوب می‌شود و امیدواریم با همراهی و مشارکت گسترده مردم، هیچ بیماری در مراکز درمانی برای دریافت خون با مشکل مواجه نشود.

بسطامی‌نژاد در پایان خاطرنشان کرد: تمامی پروتکل‌های بهداشتی و ایمنی در پایگاه‌های اهدای خون به بهترین شکل رعایت می‌شود تا شهروندان با اطمینان کامل برای نجات جان همنوعان خود گام بردارند.

کد مطلب 6986800

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha