پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ خرداد ۱۳۸۷، ۱۰:۴۶

مدیرکل بورس به مهر خبر داد:

ساماندهی مهاجرت نخبگان / ایجاد دوره های مشترک با کشورهای آمریکای لاتین

ساماندهی مهاجرت نخبگان / ایجاد دوره های مشترک با کشورهای آمریکای لاتین

مدیر کل بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم از ساماندهی مهاجرت نخبگان در کشور و حمایت از تشکیل هسته های علمی دانشجویان در میان دانشجویان ایرانی خارج از کشور خبر داد.

دکتر علی اکبر متکان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تلاش وزارت علوم در راستای افزایش تولید علم در داخل و انتقال علوم و تکنولوژیهای جدید و نو به داخل کشور است، گفت: ساماندهی مهاجرت نخبگان و اتخاذ تدابیر لازم جهت استفاده از تواناییهای آنها حتی به صورت غیر حضوری و ارائه امکانات لازم از جمله بورس کردن آنها در جهت استفاده از سرمایه های ملی در هر جای دنیا نیز در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.

وی در خصوص برنامه های اداره کل بورس برای دانشجویان ایرانی خارج از کشور گفت: حمایت از تشکیل هسته های علمی دانشجویان و NGO ها در کشورهای مختلف و ایجاد ارتباط آنها با مراکز علمی داخل، گسترش دفاتر رایزنی علمی، شناسایی اساتید و دانشجویان برتر و نخبه ایرانی خارج از کشور و ترغیب آنها به میهن و یا ایجاد ارتباط آنها با مراکز علمی داخل و لزوم برنامه ریزی جهت برگزاری جلسات فرهنگی برای دانشجویان خارج از کشور مواردی هستند که اداره کل بورس وزارت علوم با کمک رایزنان علمی خارج از کشور برای دانشجویان و اساتید ایرانی خارج از کشور برنامه ریزی کرده است.   

مدیر کل بورس و امور دانشجویان خارج از کشور برگزاری دوره های مشترک دکتری با توجه به اعلام آمادگی مراکز علمی دانشکده های موجود در اروپا را یکی دیگر از برنامه های وزارت علوم عنوان کرد و گفت: تقویت دوره های کوتاه مدت مطالعاتی و تحقیقاتی و بررسی و شناخت نیازهای علمی داخل و دعوت از اساتید با دانشجویان خارجی نیز با همکاری رایزنان علمی انجام خواهد شد.

وی افزود: فرصتهای علمی مناسب در خارج از کشور شناسایی و برای ایجاد ارتباط و در نهایت فعال کردن آنها توسط رایزنان برنامه ریزی می شود.

وی گفت: برای معرفی دانشگاهها و رشته ها در جهت جذب دانشجویان خارجی بروشورهایی تهیه و سایتهایی نیز به زبانهای زنده دنیا راه انداری می شود.

متکان شناسایی پتانسیلها و تواناییهای کشورهای خارج و معرفی آنها به مراکز داخل در راستای کمک به برقراری و حمایت از تفاهم نامه ها و قراردادهای مشترک بین المللی با هدف تربیت نیروی انسانی، انتقال علوم و تکنولوژی به داخل و مشارکت بین المللی و استفاده از تجربیات سایر کشورها را از دیگر برنامه های اداره کل بورس عنوان کرد.

مدیر کل بورس وزارت علوم گفت: در آخرین جلسه ای که با رایزنان علمی خارج از کشور داشتیم مقرر شد، روابط علمی و دوره های مشترک با کشورهای دیگر به خصوص در حوزه آمریکای لاتین با توجه به علاقه و تمایل آن کشورها گسترش یابد.

کد خبر 698769

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha