پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ خرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۵۸

پنج نقطه در مشهد به پل هوایی برقی مجهز می‌شوند

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان ترافیک شهرداری مشهد گفت: به زودی پنج پل هوایی در مشهد مجهز به پله برقی خواهند شد.

محمد قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: هزینه عملیات برقی کردن این پل‌ها به صورت مشارکتی توسط سازمان ترافیک و یک شرکت از بخش خصوصی تامین شده است.

قاسمی با بیان اینکه استفاده از پل‌های هوایی عابر پیاده به علت ساختار ارتفاعی و پله‌های فراوان برای برخی مشکل بود افزود: سالمندان، بیماران و حتی کودکان در برخی موارد به سختی از این پلها تردد می کنند که وجود پله‌های برقی به میزان قابل توجهی این مشکل را برطرف می‌کند.

وی گفت: با توجه به اهمیت استفاده از این سازه در ایمنی عبور و مرور عابران پیاده، ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و ترغیب عابران به استفاده مناسب از پل‌های هوایی امری غیر‌قابل انکار است.

پل‌های هوایی عابر پیاده در ابتدای خیابان‌های راهنمایی، بلوار سجاد، میدان راه‌آهن، ابتدای احمد‌آباد و میدان بیت‌المقدس  مجهز به پله‌برقی خواهند شد.

کد خبر 698948

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha