پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ خرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۱۴

در گفتگو با مهر عنوان شد:

رشد 56 درصدی تعداد رشته های دانشگاه علوم پایه دامغان در سال 86

رشد 56 درصدی تعداد رشته های دانشگاه علوم پایه دامغان در سال 86

رئیس دانشگاه علوم پایه دامغان گفت: با اخذ مجوز راه اندازی رشته های جدید در دانشگاه علوم پایه دامغان در سال گذشته، این دانشگاه با رشد 56 درصدی تعداد رشته در سال 86 مواجه بوده است.

دکتر علی حقیقی اصل در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: 8 رشته در مقطع کارشناسی، 8 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و یک رشته در مقطع کاردانی در دانشگاه علوم پایه دامغان فعال بود که در سال گذشته با راه اندازی رشته های جدید تعداد رشته های این دانشگاه به 28 رشته مقطع رسید.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 12 رشته در مقطع کارشناسی در دانشگاه علوم پایه دامغان فعال است، گفت: مجوز دوره کارشناسی ارشد رشته های زمین شناسی اقتصادی، فیزیک گرایش نجوم، ریاضی کاربردی گرایش آنالیز و زیست شناسی گرایش سلولی تکوینی از شورای گسترش آموزش عالی اخذ شده است.

رئیس دانشگاه علوم پایه دامغان افزود: این دانشگاه در رشته های شیمی آلی و شیمی معدنی صرفا مجوز جذب دانشجوی شبانه داشت اما با موافقت وزارت علوم از این پس دانشجوی روزانه نیز در این رشته ها پذیرفته می شود.

حقیقی اصل اضافه کرد: در حال حاضر هیچ رشته ای در مقطع دکتری دانشگاه علوم پایه دامغان فعال نیست و سعی می شود مجوز راه اندازی دوره دکتری رشته های علوم پایه در این دانشگاه اخذ شود.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پایه دامغان شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد رشته ‌های زمین شناسی کاربردی، فیزیک، زیست شناسی سلولی و مولکولی گرایش علوم سلولی و مولکولی و شیمی کاربردی در مقطع کارشناسی و رشته های شیمی آلی، شیمی معدنی، فیزیک نجومی ( اختر فیزیک )، فیزیک حالت جامد ( روزانه )، زمین شناسی اقتصادی و علوم جانوری گرایش سلولی تکوینی در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه موافقت کرده است.

کد خبر 699268

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha