پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ خرداد ۱۳۸۷، ۱۰:۵۱

4800 زائر خراسان جنوبی به عمره مفرده اعزام می شوند

4800 زائر خراسان جنوبی به عمره مفرده اعزام می شوند

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیر حج و زیارت خراسان جنوبی از اعزام چهار هزار و 800 زائر این استان به عمره مفرده در سال جاری خبر داد و گفت: تاکنون یک هزار و 614 نفر از این زائران اعزام شده ‌اند.

محمد یاوری در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند با بیان اینکه تلاش می ‌شود سهمیه امسال استان برای اعزام عمره‌ گذاران افزایش یابد، افزود: زائرین در قالب 32 کاروان عادی، دو کاروان دانش آموزی و یک کاروان زو‌ج‌های دانشجو عازم عربستان می ‌شوند.

وی با اشاره به اعزام دو هزار و 801 زائر دیگر بر اساس تاریخهای معین شده به سرزمین وحی، اظهار داشت: دو هزار و 791 زائر از بیرجند، نهبندان و سربیشه، 815 زائر از فردوس، بشرویه و سرایان و بیش از 800 زائر اعزامی امسال از شهرستان قاین هستند.

وی یادآور شد: پرواز 15 کاروان از ایستگاه بیرجند و 17کاروان از ایستگاه پروازی مشهد انجام می شود و پرواز کاروان دانش آموزی استان نیز شامل دو کاروان 120 نفره دختر و پسر از ایستگاه پروازی زاهدان به مقصد عربستان انجام می ‌شود.

به گفته وی، تاکنون هزار و 324 زائر خراسان جنوبی از عربستان صعودی به ایران بازگشته اند و 290 نفر در شهرهای مکه و مدینه هستند.

یاوری از برگزاری دومین همایش عمره گذاران استان در روز 29 خرداد امسال در بیرجند خبر داد و بیان داشت: در این همایش مراسم نمادین مناسک حج با حضور سید جعفر طباطبایی از پیشکسوتان و صاحب نظران حج برگزار می شود.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 684 زائر از استان به عتبات عالیات مشرف شده ‌اند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر هر هفته دو دستگاه اتوبوس از استان عازم عتبات عالیات می ‌شود که این رقم در گذشته سه دستگاه بوده است.

مدیر حج و زیارت خراسان جنوبی همچنین با اشاره به اعزام 200 زائر از استان به سوریه یادآور شد: با حمایت و تلاش استانداری خراسان جنوبی، قول مساعد شرکت‌های هواپیمایی برای پرواز هوایی سوریه از فرودگاه بیرجند اخذ شده و امیدواریم این پروازها ظرف دو تا سه هفته آینده محقق شود.

کد خبر 700090

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha