پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ خرداد ۱۳۸۷، ۱۶:۲۴

مسکن و اشتغال اساسی ترین مشکلات جامعه هدف بهزیستی است

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل سازمان بهزیستی خراسان جنوبی گفت: مسکن و اشتغال از اساسی ترین مشکلات جامعه هدف بهریستی به شمار می آید که با جدیت به دنبال رفع آن هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد حسین اکبری ظهر امروز در آیین معارفه سرپرست جدید اداره بهزیستی بیرجند با اشاره به اینکه مشکلات مقوله اشتغال باید به صورت تدریجی بر طرف شود، اظهار داشت: در این امر نباید فرصت ها را از دست داد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در بیرجند عملیات اجرایی 260 واحد مسکونی برای معلولان آغاز شده و در شهرستانهای فردوس و قاین نیز واحدهایی در حال ساخت است.

اکبری، توانمند سازی را فراهم کردن شرایط از باب منزلت، عزت و پیشرفت جامعه هدف بهزیستی دانست و عنوان کرد: هدف این سازمان افزودن بر تعداد مددجویان و مستمری بگیران نیست و کمکهای مستنقیم وابستگی را دامن می زند.

مدیرکل سازمان بهزیستی خراسان جنوبی یادآور شد: بازتوانی و توانمند سازی بدون مطالعه، آسیب شناسی و در نظر گرفتن ظرفیت و استعدادها ممکن نیست.

اکبری فعالیتهای این سازمان را تخصصی دانست و افزود: وجود یک معاونت مستقل پیشگیری و امور فرهنگ، مشاوره ژنتیک و روان شناختی و خدمات رسانی به معلولان جزءوظایفی است که سایر دستگاه های حمایتی آن را انجام نمی دهند.

در این مراسم مهدی رسولی به عنوان سرپرست اداره کل بهزیستی بیرجند منصوب شد.

کد خبر 700448

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha