پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ خرداد ۱۳۸۷، ۲۰:۲۷

حاشیه های استقلال - پگاه /

شادمانی هواداران استقلال در خیابانهای تهران / جشن در آزادی ادامه دارد

شادمانی هواداران استقلال در خیابانهای تهران / جشن در آزادی ادامه دارد

در حالی که مراسم جشن قهرمانی تیم فوتبال استقلال در ورزشگاه آزادی ادامه دارد، تعدادی از هواداران این تیم نیز با حضور در خیابانهای تهران به جشن و شادمانی پرداخته اند.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم جشن قهرمانی تیم فوتبال استقلال هنوز هم در ورزشگاه آزادی تهران ادامه دارد و بازیکنان این تیم مشغول انجام مصاحبه های بعد از قهرمانی و حضور در جشن هواداران هستند.

بسیاری از هواداران استقلال هنوز ورزشگاه آزادی تهران را ترک نکرده اند و در مراسم ویژه قهرمانی مشارکت می کنند. در این بین برخی از هواداران استقلال نیز که موفق به حضور در ورزشگاه آزادی نشده اند پس از قهرمانی این تیم به خیابانهای تهران ریخته اند و به جشن و شادمانی پرداخته اند.

هواداران استقلال که پنجمین قهرمانی خود در جام حذفی و دومین قهرمانی در سه سال اخیر را جشن می گیرند با به صدا در آوردن بوق اتومبیل های خود این قهرمانی را جشن می گیرند.

کد خبر 700649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha