پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ خرداد ۱۳۸۷، ۱۰:۲۴

در خردادماه سالجاری؛

1244 اتباع غیر مجاز خارجی شاغل شناسایی شدند

سازمان کار استان تهران با انجام 608 مورد بازرسی از واحدهای اقتصادی این استان در خرداد ماه سال جاری، یک هزار و 244 نفر نیروی کار غیر مجاز شاغل را شناسایی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان کار و امور اجتماعی استان تهران طی خرداد ماه سال جاری 608 مورد بازرسی از بنگاه های اقتصادی در خصوص به کارگیری احتمالی اتباع خارجی انجام داده است.

در خرداد ماه سالجاری هزار و 244 نفر از اتباع غیر مجاز خارجی شاغل در استان تهران مورد شناسایی قرار گرفتند که تمامی آنها تبعه کشور افغانستان هستند.

بر اساس بند ( ج) ماده 11 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، 343 برگ جریمه به مبلغ بیش از 1 میلیارد و 462 میلیون ریال برای کار فرمایان متخلف صادر و ابلاغ شده که بیش از 255 میلیون ریال آن وصول شده است. همچنین در این خصوص تعداد 120 نفر نیروی کار داخلی توسط ادارات کار و کار فرمایان  جایگزین نیروی غیر مجاز خارجی شده است.

برپایه این گزارش، تعداد 173 نفر کار فرمای متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی شد که بر اساس نوع جرم به پرداخت جریمه نقدی ، تحمل زندان و یامحکومیتهای دیگر منجر می شود. در خرداد ماه سال جاری هیچگونه صدور ، تمدید و تجدید کارت اشتغال و ابطال کارت در استان تهران صورت نگرفته است.

کد خبر 700820

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha