سید محمد جهرمی در گفتگو با مهر از حمایت دولت برای حل مشکلات احتمالی بین کارگران و کارفرمایان کشور خبر داد و گفت: ما قبل از اینکه شکایت کارگران و کارفرمایان را در دادگاه های قضایی طرح کنیم، سعی می کنیم مسائل احتمالی را در دادگاه های مشترک کارگران و کارفرمایان با حضور دولت حل کنیم.
وزیر کار و امور اجتماعی اظهار داشت: وزارتخانه متبوعش تلاش می کند قبل از شکایت، اخراج و بیکار شدن کارگران مشکلات واحدها را با کمک کارگران و کارفرمایان حل کند. جهرمی پایداری در بنگاه های اقتصادی را از اهداف دولت در حمایت گروه های کارگری و کارفرمایی اعلام کرد.
وی وظیفه مهارت آموزی و ارتقای مهارت نیروی کار را متوجه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور دانست و افزود: این سازمان بر اساس نیاز بخشهای اقتصادی به ارائه آموزش و مهارت آموزی نیروی کار می پردازد.
وزیر کار و امور اجتماعی وظیفه وزارتخانه متبوعش را ارائه آموزشهای غیر دانشگاهی و مهارتی در کشور اعلام کرد و گفت: با دنبال کردن حل مشکلات واحدهای اقتصادی موجود پیگیر برنامه ریزی برای اشتغال پایدار حدود یک میلیون و 200 هزار نفری هستیم که هر سال وارد بازار کار می شوند.
نظر شما