پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ خرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۲۶

مصطفوی:

اعتلای ارزشهای دینی نیازمند همکاری کشورهای اسلامی است

اعتلای ارزشهای دینی نیازمند همکاری کشورهای اسلامی است

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در جریان امضای تفاهم نامه همکاری بین ایران و سودان بر ضرورت همکاری کشورها به منظور اعتلای ارزشهای دینی و اسلامی تأکید کرد و گفت: در شرایط امروز بیش از گذشته نیازمند همکاری و همدلی هستیم .

به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهم نامه همکاریهای فرهنگی و علمی بین جمهوری اسلامی ایران و سودان دیروز دوشنبه 27 خرداد ماه به امضای دکتر مهدی مصطفوی مشاور رئیس جمهور و رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دکتر ازهری التجانی عوض السید وزیر ارشاد و اوقاف این کشور رسید.

براساس این تفاهم نامه  که در 12ماده به امضا رسید، طرفین  برمعرفی فعالیتها، تبادل نشریات و پژوهشهای اسلامی، برگزاری دوره های آموزشی برای ائمه جمعه و خطبا در زمینه تبلیغ،چاپ ،حفظ و نگهداری از قرآن کریم، برگزاری مسابقات مشترک در زمینه حفظ و تجوید و تفسیر قرآن و همکاری در زمینه پژوهشها و مطالعات مربوط به حفظ ، احیاء تحقیق و ترویج میراث اسلامی تأکید کردند.

دکتر مهدی مصطفوی مشاور رئیس جمهور در مراسم امضاء تفاهم نامه همکاری های فرهنگی و علمی  ضمن تأکید بر اتحاد امت مسلمان و پاسداشت ارزشهای غنی اسلامی ، گفت: در شرایطی قرار داریم که امروز بیش از پیش نیازمند ارتباط و همکاری هستیم.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با تأکید بر استفاده از تجربیات دو کشور افزود: دو کشور برادر و دوست باید از تجربیات یکدیگر در امور اسلامی استفاده کنند و از توان یکدیگر برای اعتلای ارزشهای دینی در جهان بهره مند شوند .

دکتر مصطفوی در پایان سخنان خود بر اعتلای ارزشهای اعتقادی و ارزشی دو کشور تأکید و اظهارداشت : ظرفیتهای خوبی بین هردو کشور وجود دارد و امیدوار و مطمئنم  که هردو دولت و ملت ارزشهای اعتقادی و ارزشی خود را اعتلا خواهند بخشید.

کد خبر 700971

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha