مسعود مهدی زاده بعد از ظهر امروز در حاشیه نشست مطبوعاتی خود در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: این آزمایشگاه در فضایی با زیربنای هفت هزار متر مربع با تجهیزات و امکانات مدرن دنیا ساخته می شود.
وی با بیان اینکه زمانبندی اجرای این طرح 32 ماه به طول می انجامد، عنوان کرد: عملیات اجرایی احداث بزرگترین آزمایشگاه مرجع صنایع غذایی خاورمیانه در مشهد آغاز شده و امیدواریم طی برنامه زمانبندی شده به بهره برداری برسد.
وی به اعتبارات این پروژه اشاره ای نکرد.
مهدی زاده افزود: خراسان رضوی به عنوان قطب تولید صنایع غذایی 40 درصد از صنایع غذایی کشور را تولید می کند.
معاون صنایع کوچک شهرکهای صنعتی خراسان رضوی با اشاره به سهم عمده تولید صنایع غذایی کشور در این استان گفت: باید با در نظر گرفتن نیازها و ذائقه بازارهای هدف در جهت تقویت بخش صادرات تولیدات صنایع کوچک گام برداشت.
وی در بخش دیگری از سخنانش، با تاکید بر حمایت از صنایع کوچک در جهت توانمند سازی آن و تقویت و توسعه روابط صنایع کوچک و متوسط با صنایع بزرگ خاطرنشان کرد: بیش از 92 درصد از واحدهای تولیدی استان صنایع کوچک هستند که بیش از چهار هزار و 500 نفر اشتغالزایی داشته است.
مهدی زاده تصریح کرد: تمام تلاش ما بر این است که با ایجاد ثبات و توسعه اشتغال، ارتقای توان رقابتی، ارتقای سطح تکنولوژی و آموزش نیروها در جهت حمایت و توسعه از صنایع کوچک استان حرکت کنیم.
نظر شما