وی تاکید کرد: با برنامه هایی که برای سالهای آینده طراحی کرده ایم می خواهیم این رقم را به یک درصد برسانیم که اگر این امر صورت گیرد در تعلیم و تربیت دنیا نیز تحولی رخ خواهد داد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور از اجرای طرح آموزش فراگیر خبر داد و اظهارداشت: این طرح را امسال در هفت استان کشور آغاز کردیم که در سال آینده آن را توسعه خواهیم داد.
طباطبایی آموزش تلفیقی را یکی دیگر از طرح های سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانست و گفت: ساماندهی دانش آموزان با نیازهای ویژه که در مدارس عادی تحصیل می کنند و ارائه خدماتی همچون ساعات اضافه تدریس از طریق معلمان تلفیقی، خدمات درمانی و توانبخشی، سرویس ایاب و ذهاب رایگان و... از جمله برنامه های آموزش تلفیقی است.
وی ادامه داد: البته سرویس ایاب و ذهاب در سال گذشته برای دانش آموزان با نیازهای ویژه رایگان بود ولی امسال اختلافی برسرقیمت ها به وجود آمده که در پی راهی برای حل آن هستیم تا بتوانیم دوباره آن را ارائه دهیم.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور در خصوص طرح حمایتی ارائه خدمات درمانی و توانبخشی دانش آموزان با نیازهای ویژه ، اضافه کرد: هزینه درمان این دسته از دانش آموزان به والدین آنها فشار وارد می کند که به همین خاطر فرزندانشان را از ادامه تحصیل محروم کنند که سعی داریم در سال تحصیلی آینده این نوع خدمات برای دانش آموزان رایگان انجام شود.
طباطبایی با بیان اینکه شعار سازمان آموزش و پرورش استثنایی پوشش تحصیلی یک درصدی است، گفت: دانش آموزان با معلولیت های مختلف 10 تا 15 درصد کل دانش آموزان را تشکیل می دهند که بین یک تا سه درصد آنها در مدرسه حضور ندارند.
نظر شما