دبير انجمن داروسازان ايران در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با تاكيد بر ضرورت ايجاد اصلاحاتي اساسي در سازمانهاي بيمه گر گفت : سازمان برنامه و بودجه بايد با در اختيار گذاشتن اعتبار لازم به سازمانهاي بيمه گر شرايطي را فراهم كند تا اين سازمانها با پشتوانه مالي قوي همانند ساير سيستم هاي بيمه اي در كشورهاي ديگر خدمات خود را به صورت كاملا رايگان با كيفيت بالا در اختيار بيمه شدگان خود قرار دهند و اين امر فقط با همكاري دولت ميسر خواهد شد .
دكترسعيد واقفي ادامه داد : در حال حاضر خريد و فروش دارو نه تنها براي سيستم دارويي كشور منفعت و سودي به همراه ندارد بلكه همواره توليد كنندگان دارو را با ضرر مواجه كرده است ، بنابراين با اعتقاد بر اينكه دارو بايد رايگان به دست مردم برسد اما ارزان شدن آن نيز سيستم دارويي كشور رابا ركود مواجه مي كند .
وي گفت : سازمان تامين اجتماعي به دليل انجام سرمايه گذاري هاي عظيم از لحاظ مالي وضعيت مناسبي نسبت به ديگر سازمانهاي بيمه گر دارد، در حالي كه سازمان خدمات درماني و نيروهاي مسلح رسما اعتبار خود را از دولت دريافت مي كنند و بايد خدمات خود را با اعتباري كه دولت در اختيارش مي گذارد هماهنگ كنند .
دبير انجمن داروسازان خاطر نشان كرد : سازمان برنامه و بودجه بايد بودجه سازمانهاي بيمه گر را به گونه اي تنظيم كندكه نه تنها به سازمانهاي بيمه گر در ارائه و افزايش خدمات ، بلكه به بيمه شدگان نيز فشار مالي وارد نشود .
نظر شما