پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ خرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۵۸

استخراج فیروزه از معادن نیشابور 25 درصد افزایش یافت

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون فنی معدن فیروزه نیشابور گفت: امسال بیش از 40 تن سنگ فیروزه از معادن نیشابور استخراج می شود که این رقم نسبت به سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است.

آریوبرزن مافى در گفتگو با خبرنگار مهر در نیشابور با بیان اینکه 20 درصد نیز به تعداد کارگران این معدن افزوده شده است، بیان داشت: سال قبل معدن فیروزه نیشابور به عنوان معدن نمونه استان خراسان رضوى در بخش معادن زیرزمینى انتخاب شد.

معاون فنى معدن فیروزه نیشابور افزود: در سال گذشته 40 تن سنگ خام همراه با ناخالصى در معدن تولید شد که این رقم در سال جارى تا مرز 50 تن افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه روش استخراج، بستگى به نوع مواد معدنى دارد، اظهار داشت: در استخراج به طور معمول از روش اتاق پایه استفاده می شود.

مافى خاطرنشان کرد: علاوه بر ویژگى‌هاى یاد شده، این معدن تنها معدن زیرزمینى کشور است که در آن فیروزه در افق منفى 80 مترى زیر سطح آب زیرزمینى استخراج مى‌شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد پنج تونل در معدن فعال است، ادامه داد: در این معدن تونلى را فعال کرده ‌ایم که حدود 25 سال متروک بود.

مافی عنوان کرد: در این معدن انواع فیروزه از درجه یک تا درجه سه تولید مى‌شود که پس از تقسیم ‌بندى کیفیت رنگ، همچنین تعیین درصد خالصى و ناخالصى روانه بازار مى‌شود.

کد خبر 701720

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha