موسی علی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مردم نمین و به ویژه بخش عنبران به تولید محصولات صنایع دستی شهرت داشته و در تولید صنایع دستی بومی و محلی، آوازه کشوری دارند.
وی افزود: سالانه حدود 300 هزار مترمربع جاجیم، قالی، ورنی و فرش در نمین و در بخش عنبران تولید می شود و عمده این محصولات نیز به بازارهای خارجی فروخته می شود.
علی نژاد عنوان کرد: به واسطه همین هنر اصیل و ریشه دار امروز بخش گردشگری شهرستان نمین نیز از رشد و پیشرفت قابل توجهی برخوردار شده و ما این امر را در توسعه پایدار منطقه مغتنم شمرده و از آن استقبال می کنیم.
وی در ادامه با اشاره به مناطق زیبا و دیدنی شهرستان نمین تاکید کرد: قدمت شهرستان نمین به 9 هزار سال قبل از میلاد می رسد و یکی از شهرستانهای قدیمی کشور بوده که حتی در کتب قبل از میلاد نیز اسم نمین ذکر شده است.
علی نژاد یادآور شد: این شهرستان 60 کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان داشته و وجود کوههای تالش، دشت های پر از گل و گیاه، 50 هزار هکتار جنگلهای انبوه و بخ ویژه منطقه نمونه گردشگری فندقلو مناطق زیبا و دیدنی را در این شهرستان پدید آورده که جا دارد با اجرای برنامه های مختلف به مردم کشورمان معرفی شود.
وی اشتهار مردم نمین را به فرهنگ، ادب و دانش دانست و تصریح کرد: فرهنگ دوستی مردم نمین از افتخارات بی نظیر در بین مردم کشور ما است که خود به علم و دانش شهرت دارند.
علی نژاد با اشاره به آب و هوای معتدل و مناطق گردشگری بی شمار و دیدنی شهرستان نمین از مردم کشور خواست که از مناظر شگفت انگیز و زیباییهای خدادادی این شهرستان دیدن کنند.
نظر شما