پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ خرداد ۱۳۸۷، ۱۶:۱۳

روابط تجاری و اقتصادی زنجان و استان مرکزی بوسنی توسعه می یابد

زنجان - خبرگزاری مهر: وزیر اقتصاد بوسنی و هرزگوین خواستار گسترش روابط دوستانه، تجاری و اقتصادی و همچنین همکاری در زمینه‌ گردشگری و نمایشگاهی بین استان زنجان و استان مرکزی بوسنی شد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، بایرو ماکیچ قبل از ظهر امروز در دیدار هیئت تجاری این کشور با مسئولان استان زنجان با تاکید بر اینکه هر دو استان زنجان و استان مرکزی بوسنی دارای پتانسیلهای قابل توجه در زمینه های مختلف هستند افزود: در حال حاضر با توجه به تبادلات اقتصادی بالای حاکم در اتحادیه اروپا کشور بوسنی نیز به نوبه خود از توانمندی بالای اقتصادی و تجاری برخوردار است.

وی تاکید کرد: استعدادهای موجود در خصوص تولید برق، ساخت جاده و گازرسانی، زمینه همکاری بین زنجان و استان مرکزی بوسنی را بیش ‌از پیش فراهم می‌کند.

ماکیچ، تکنولوژی و استانداردهای ایران را در حد و سطح کشورهای اروپایی دانست و گفت: در حال حاضر کشور ایران به عنوان کشوری مطرح در سطح بازارهای جهانی مطرح است.

وزیر اقتصاد بوسنی و هرزگوین  این در ادامه با بیان اینکه استان زنجان شباهت زیادی ب ه‌لحاظ قابلیت و امکانات با استان مرکزی بوسنی دارد، افزود: استان مرکزی بوسنی در زمینه صنایع تبدلی، جنگل کاری، صنایع چوب و فرآورده‌های آن، نساجی، بازرگانی، معادن و گردشگری فعال است.

ماکیچ در ادامه با اشاره به وضعیت  اقصادی و تجاری کشور بوسنی، میزان واردات بوسنی و هرزگوین را بیشتر از صادرات آن اعلام و تاکید کرد: برقراری روابط اقتصادی و تجاری قابل توسعه بین ایران و بوسنی باید به عنوان یک ضرورت مهم مورد توجه باشد.

همچنین در ادامه این جلسه وزیر شهرسازی و آوارگان بوسنی و هرزگوین با اشاره به وضعیت موجود در عرصه های مختلف در این کشور گفت: زیرساخت‌های این کشور پس ‌از جنگی که پشت سر گذاشت، نیازمند بازسازی و نوسازی است.

آنتو لوزانچیچ افزود: این کشور برای بازگشت با ثبات آوارگان، ایجاد اشتغال، تامین مسکن و مسایل درمانی، به‌توسعه و تقویت فعالیت‌های اقتصادی نیاز دارد.

وی همچنین با تاکید بر تقویت روابط تجاری کشورش با ایران ادامه داد: در روابط دوستانه، تجاری و اقتصادی و همچنین همکاری در زمینه‌ گردشگری و نمایشگاهی بین استان زنجان و استان مرکزی بوسنی باید باید توجه به قابلیتهای هر دو استان تقویت شود.

کد خبر 702353

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha