پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ تیر ۱۳۸۷، ۱۱:۰۲

با بازگشت بگوویچ؛

دور جدید تمرینات تیم فوتبال پاس از دوشنبه آغاز می شود

دور جدید تمرینات تیم فوتبال پاس از دوشنبه آغاز می شود

با بازگشت وینگو بگوویچ از کرواسی، تمرینات تیم فوتبال پاس همدان از روز دوشنبه هفته جاری آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پاسی ها که وینگو بگوویچ را به عنوان سرمربی فصل آینده خود در نظر دارند، پس از حصول توافق شفاهی با این مربی کروات در انتظار بازگشت وی از کرواسی هستند تا قرارداد نهایی سرمربی خود را به ثبت برساند.

بگوویچ تا روز دوشنبه به ایران بازمی گردد و در ملاقات با مسئولان باشگاه پاس برای عقد قراردادی نهایی به مذاکره می نشیند و در صورت توافق نهایی تمرینات تیم فوتبال پاس همدان از روز دوشنبه هفته جاری زیر نظر وی آغاز می شود.

تیم فوتبال پاس همدان فصل گذشته با هدایت وینگو بگوویچ عنوان پنجم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور را به دست آورد.

کد خبر 702970

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha