صادق خلیلیان در گفتگو با مهر در رابطه با برنامه وزارت جهاد کشاورزی در سال 87، گفت: اولویت اجرای طرحها در سالجاری برسه محور انتقال یافته های تحقیقاتی به مزارع، اجرای طرحهای زیربنایی آب و خاک و اجرای طرحهای آبخیزداری است که اجرای آنها بیشترین تاثیر را در بخش کشاورزی به همراه خواهد داشت.
معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: در سالجاری برنامه جامع مقابله با خشکسالی تهیه شده که این طرح در مدت سه سال و با اعتباری معادل حدود 30 هزار میلیارد ریال در بخش کشاورزی اجرا می شود، به نحویکه برای اجرای آن در سال اول بالغ بر9 هزار و 500 میلیارد ریال اعتباردر نظرگرفته شده که این رقم از محل لایحه خشکسالی که در مجلس در حال بررسی است، تامین می شود.
وی درخصوص بررسی لایحه 4 هزار و 500 میلیارد تومانی درمجلس، بیان کرد: از این رقم معادل 2 هزار میلیارد تومان برای اجرای طرحهای خشکسالی و دو هزار و 500 میلیارد تومان نیز برای تامین یارانه مواد غذایی مورد نیاز مردم و کنترل تورم اختصاص خواهد یافت.
خلیلیان با اعلام اینکه در سالجاری بالغ بر 2 هزار و 200 میلیارد تومان اعتبار برای بخش کشاورزی در نظر گرفته شده است، افزود: از رئیس جمهور تقاضا شده که اعتبارات مربوط به بخش کشاورزی را 100 درصد تخصیص یافته تلقی کنند تا بتوانیم ظرف سه ماه آینده اعتبارات را از خزانه دریافت کنیم و طرحها را هر چه سریعتر به اجرا درآوریم؛ زیرا تخصیص سریعتر اعتبارات لطمات خشکسالی در بخش کشاورزی را تقلیل می دهد.
اختصاص 8 میلیارد ریال یارانه به بخش کشاورزی
وی با بیان اینکه در سالجاری بالغ بر8 هزار و 700 میلیارد ریال یارانه به بخش کشاورزی اختصاص می یابد، افزود: وزارت جهاد کشاورزی به منظورتامین یارانه های مورد نیاز تقاضای تخصیص 100 درصدی رقم یارانه را دارد که در سالجاری توانسته ایم 25 درصد از یارانه نهاده های کشاورزی را هدفمند کردیم.
نظر شما