پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ تیر ۱۳۸۷، ۱۰:۱۴

فرماندار آستارا:

فعالیتهای سازمان تبلیغات اسلامی باید به مردم معرفی شود

فعالیتهای سازمان تبلیغات اسلامی باید به مردم معرفی شود

رشت - خبرگزاری مهر: مرتضی طالبی گفت: سازمان تبلیغات اسلامی گسترده ای در تمام شهرها و روستاها انجام می دهد در حالیکه بسیاری از مردم از فعالیتهای سازمان تبلیغات اسلامی اطلاع کافی ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر در آستارا، طالبی فرماندار شهرستان آستارا عصر شنبه در آیین گرامیداشت روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی در این شهرستان، افزود: سازمان تبلیغات اسلامی به فرموده امام راحل (ره) یکی از محسنات انقلاب است که رسالت بسیار بزرگی را در ارتباط با تعیین دستورالعمل دین و زندگی مردم برعهده دارد.

وی با اعلام اینکه توطئه دشمنان امروز در خصوص امر تبلیغات شکل دیگری پیدا کرده ‌است تصریح کرد: مردم فهیم ایران اسلامی تا کنون به بهترین شکل با استفاده از آموزه‌های دینی و پیروی از سیره پیامبر مکرم اسلام ( ص ) درصدد مبارزه با این توطئه‌ها برآمده‌اند.

فرماندارآستارا ضمن تقدیر و تشکر از فعالیتهای فرهنگی تبلیغات اسلامی خاطر نشان کرد: وجود اداره تبلیغات اسلامی امری ضروری و لازم است و باید بدانیم علما از ابتدا پرچم دار حرکتهای مذهبی و بشر دوستانه در تمامی دوران بوده اند.

طالبی دین را در سه حوزه اعتقادات، اخلاق و عمل تقسیم بندی کرد و افزود: هرگاه این سه کارکرد اصلی دین به طور کامل مورد توجه قرار گیرد، نتیجه آن اصلاح و سعادت فرد و اجتماع خواهد بود لذا سازمان تبلیغات اسلامی باید برنامه هایی با کارآرایی بالا برای گروه های مختلف در تمام سنین داشته باشند.

وی اظهار داشت: باید با استفاده از نظریات کارشناسان متخصص و مجرب با انواع باورهای نادرست و خرافی مبارزه شود.

طالبی تصریح کرد: با تربیت چنین افرادی و استفاده از روشهای متناسب با تکنولوژی روز و مورد توجه مخاطبان، سازمان تبلیغات بهتر می تواند در تبلیغ دین توفیق حاصل کند.
 

کد خبر 703350

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha