به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر کل روابط عمومی ضمن اعلام مطلب بالا گفت: فاز اول راه آهن اصفهان - شیراز به طول 96 کیلومتر تا شهرضا آماده بهره برداری بوده و راه آهن تهران - شیراز نیز تا پایان سال به بهره برداری می رسد.
احسان مقدم گفت: با پایان عملیات ساخت پل ایزد خواست به طول 550 متر در مسیر راه آهن شهرضا تا اقلید تا یکی دو ماه دیگر شاهد افتتاح مسیر 245 کیلومتری راه آهن اصفهان به مقصد اقلید خواهیم بود.
مقدم با اعلام این خبر که تا پایان سال راه آهن اصفهان به شیراز نیز به بهره برداری خواهد رسید، اظهار داشت: علاقه مندان سفر به شیراز نوروز 88 می توانند با قطار به شهر گل شعر مسافرت و از مزایای سفر با قطار بهره مند شوند.
وی درباره قطار مسافری اصفهان به شهرضا افزود: این قطار هر روز 8 صبح با سازمان 7 سالن درجه یک اسپانیایی به ظرفیت 420 نفر اصفهان را به مقصد شهرضا ترک و در ساعت 14:30 همان روز از شهرضا به سمت اصفهان حرکت می نماید.
قطار اصفهان به مقصد شهرضا در مسیر حرکت خود از ایستگاه های صید آباد، صنایع اصفهان و صنایع شهرضا عبور کرده و وارد ایستگاه مسافری شهرضا می شود.
معاونت ساخت و توسعه وزارت راه و ترابری مجری طرح احداث راه آهن اصفهان - شیراز بوده و عملیات زیر سازی، روسازی و ریلگذاری این پروژه با هزینه ای در حدود 960 میلیارد ریال توسط شرکت خدمات خط و ابنیه فنی (تراورس) به انجام رسیده است.
همچنین همزمان با افتتاح مسیر اصفهان - شهرضا پل دیزچی در مسیر اصفهان - شیراز افتتاح می شود.
نظر شما