پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ تیر ۱۳۸۷، ۱۳:۴۲

هاآرتص ادعا کرد:

آزادی هزار زندانی فلسطینی در برابر آزادی شالیت

آزادی هزار زندانی فلسطینی در برابر آزادی شالیت

یک روزنامه عبری مدعی آمادگی رژیم صهیونیستی برای آزادی هزار زندانی فلسطینی در بند تل آویو، در برابر آزادی گلعاد شالیت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتص، هر چند هنوز هیچ مقام رسمی از دولت "ایهود اولمرت" این خبر را تایید یا تکذیب نکرده، اما گفته می شود که تل آویو با آزادی هزار زندانی فلسطینی موافقت کرده است.

بر اساس این گزارش، تل آویو هنوز نام و مشخصات زندانیان فلسطینی را که قصد آزادی آنها را دارد منتشر نکرده، اما گویا افرادی که حماس خواستار آزادی آنهاست؛ در میان این زندانیان حضور ندارند.  

این در حالی است که خانواده گلعاد شالیت از مقامهای رژیم صهیونیستی خواسته اند تا از گشایش گذرگاه نوار غزه خودداری کند. و بر همین اساس دادگاه عالی این رژیم امروز تشکیل جلسه می دهد تا به این درخواست رسیدگی کند.

ارزیابی ها حاکی از آن است که رژیم صهیونیستی از بازگشایی گذرگاهها به ویژه گذرگاه رفح به عنوان اهرم فشار بر گروههای فلسطینی برای کاهش سطح خواسته های خود در قرارداد تبادل اسرا استفاده خواهد کرد. 

کد خبر 704229

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha