پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ تیر ۱۳۸۷، ۱۰:۳۵

در کمیسیون زیربنایی دولت؛

واگذاری نیروگاههای نیمه تمام به بخش خصوصی تصویب شد

واگذاری نیروگاههای نیمه تمام به بخش خصوصی تصویب شد

مدیرعامل سازمان توسعه برق ایران از تصویب طرح واگذاری نیروگاههای نیمه تمام به بخش خصوصی در کمیسیون زیربنایی دولت خبرداد.

محمد بهزاد در گفتگو با مهر گفت: نیروگاه های نیمه تمام دولت در قالب بخشی از بدهی وزارت نیرو به پیمانکاران، به آنها واگذار می شود.

رئیس سازمان توسعه برق ایران افزود: اخیرا تصمیمی برای واگذاری نیروگاه های نیمه تمام اتخاذ شده که در این راستا اگر به عنوان مثال واحد گازی یک نیروگاه احداث شده ولی تبدیل به سیکل ترکیبی نشده باشد، به عنوان یک نیروگاه نیمه تمام محسوب شده و باید به بخش خصوصی واگذار شوند.

وی تصریح کرد: این امر در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده و پس از طرح و تصویب در هیئت دولت ابلاغ می شود؛ البته نیروگاه ها نیز می توانند به صورت مشارکتی واگذار شوند که در این راست،ا سازمان توسعه برق نیز به عنوان نماینده توانیر می تواند در نیروگاه ها شریک شود تا نیروگاه به بهره برداری کامل رسد.

بهزاد ادامه داد: در این صورت، نیروگاه های مذکور بعد از بهره برداری کامل به صورت BOO به بخش غیردولتی سپرده می شوند.

به گفته این مسئول در وزارت نیرو، بخشی از بدهی وزارت نیرو به پیمانکاران نیز در قالب واگذاری این نیروگاه به پیمانکاران جبران می شود؛این درحالی است که اکثر پروژه های سازمان توسعه برق نیز به نوعی نیمه تمام محسوب می شود که باید طبق این مصوبه واگذار شوند.

وی خاطرنشان کرد: در این صورت سهم دارایی های سازمان توسعه برق از نیروگاه های کشور به صفر می رسد.

کد خبر 705350

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha