پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ تیر ۱۳۸۷، ۱۱:۵۵

احمدی مقدم:

ایران باید بتواند نقطه اتکا امنیتی برای همه منطقه باشد

ایران باید بتواند نقطه اتکا امنیتی برای همه منطقه باشد

فرمانده نیروی انتظامی گفت: نیروی انتظامی در چشم انداز 20 ساله خودش مسیری را ترسیم کرده که باید در انتهای آن به موقعیت برتر منطقه ای دست یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم صبح امروز در مراسم افتتاحیه هفتمین نمایشگاه بین المللی لوازم وتجهیزات پلیسی، ایمنی و امنیتی گفت : پلیس باید در این چشم انداز از مرحله پیشگیری به موقعیت پیش بینی محیط آینده امنیتی دست پیدا کند.

وی با اشاره به توانمندیهای علمی، فنی، پژوهشی، تکنولوژیکی، قدرت اجتماعی و روانشناختی، حرفه ای بودن و فرهیختگی افزود : ایران از نظر ژئوپولوتیک در مهمترین نطقه خاورمیانه قرار گرفته و خاورمیانه نیز مهمترین منطقه ژئوپولوتیکی جهان است.

فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: ایران باید بتواند نقطه اتکا امنیتی برای همه منطقه باشد.

احمدی مقدم  با عنوان این مطلب که گامهای خودمان را بر این اساس بسیار صریح ومنظم آغاز کرده ایم ، افزود : دستاوردهای بسیاری نیزدر این زمینه داشته ایم که می توان به کاهش جرایم به رغم افزایش تهدیدات اشاره داشت.

وی با اشاره به 8 هزار کیلومتر مرز آبی و خاکی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت : بیش از نیمی از مرزها مرزهای آسیب پذیر هستند.

فرمانده نیروی انتظامی اشاره به همسایگی ایران با افغانستان و خطراتی که از ناحیه قاچاق مواد مخدر متوجه کشور ما است اشاره کرد و افزود : همسایگی با عراق که در چند سال گذشته کانون ورود سلاح و جاسوسی بوده است باعث شده که شرایط ویژه ای به جهت امنیتی متوجه ایران باشد.

احمدی مقدم همچنین از مرزهای ترکیه و پاکستان نیز با عنوان نقاطی یاد کرد که می تواند آسیبهایی را متوجه ما کند و افزود: مرزهای پاکستان هم نسبت به مرزهای سایر کشورهای همسایه وضعیت بهتری ندارد چرا که اولویت اول پاکستان امنیت مرزهای خودش با هند و افغانستان است و از این رو ایران را مرزبان هر دو طرف به حساب می آورد.

وی ادامه داد : اما متاسفانه از این فضا تبهکاران برای مواد مخدر و اقدامات تروریستی استفاد می کنند.

فرمانده نیروی انتظامی همچنین به مرزهای آبی کشور و قاچاق کالا و مواد مخدراز طریق این مرزها اشاره کرد و گفت : اینها عوامل متعدد آسیب و مخل امنیت هستند که در منطقه وجود دارد.

احمدی مقدم افزود: به رغم همه اینها ایران توانسته قابلیتهای امنیتی خود را ارتقا دهد و همه ساله با کاهش جرم و ناامنیها در ایران مواجه بوده ایم و بهبود قانون پذیری و نظم وانضباط اجتماعی در کشور ما کاملا با ضرب آهنگ صریح مشهود است.

وی تداوم این مسیرو تحقق چشم انداز ایران به عنوان کشوری امن برای کشورهای دیگر را مورد تاکید قرار داد وگفت: رسیدن به این چشم انداز نیازمند سه عنصر و فاکتور اساسی است.

فرمانده نیروی انتظامی دانش و پژوهش را به عنوان فاکتور اول مورد اشاره قرا رداد و افزود : توسعه سازمان مطالعات و تحقیقات در ناجا  در مسیر کاملا علمی بر اساس بومی سازی و فرهنگ سازی متناسب با کشور خودمان در این فاکتور مد نظر قرار گرفته است.

احمدی مقدم همچنین از جامعه محوری و تکیه بر فناوری برای اشراف اطلاعاتی بر محیط جرم و ناامنی با عنوان دوعنصر دیگر در مسیر تحقق و چشم انداز برای رسیدن به کشور امن یاد کرد و گفت : در هر سه مولفه گامهای بلندی برداشته ایم ولی نیازمند افزایش سرعت هستیم.

وی افزود : یکی از این عرصه ها برگزاری همین نمایشگاه است که محلی برای عرضه توانمندیهای کشورمان به سایر کشورها است.

فرمانده نیروی انتظامی گفت : اگر 5 سال پیش در بیش از 90 درصد تجهیزات پلیس وارد کننده بودیم امروز در 90 درصد متکی به تولیدات خودمان هستیم.

احمدی مقدم به یک مورد از موفقیت های داخلی در زمینه تجهیزات پلیسی اشاره کرد و گفت : آنالیزورهای مواد مخدر و منفجره معمولا دستگاههای گرانقیمتی هستند که با ملاحظات خاصی به کشورها فروخته می شود. ولی دردانشگاه صنعتی اصفهان طرحی ارائه ونمونه ای ساخته شده و امروز نیز به مرحله تولید انبوه رسیده که از همه نمونه های خارجی برتر و دقیق تر است.

وی ادامه داد : تلاش می کنیم برای محققان، مخترعان و تولید کنندگان، فروشندگان و تجار در این زمینه فضایی فراهم شود تا بتوانند تولیدات خود را به منصه ظهور برساند.

فرمانده نیروی انتظامی با تاکید بر مقوله دانش و پژوهش در نیروی انتظامی افزود :  ناجا باید تبدیل به پلیس حرفه ای، علمی با قدرت پیش بینی و یک نیروی فعال نسبت به  محیط امنیتی تبدیل شود و برنامه منظم در این مسیر داریم  که قابل نمایش در یک نمودار و منحنی است.

کد خبر 705437

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha