۲۶ فروردین ۱۳۸۳، ۱۶:۱۹

رييس شوراي سياست گذاري ائمه جمعه كشور :

مجلس هفتم مردم را نا اميد نكند

حجت‌الاسلام والمسلمين تقوي رييس شوراي سياست گذاري ائمه جمعه كشور در نخستين اجلاس مشترك ائمه جماعات و منتخبين مجلس هفتم گفت: مردم با حضور خود در انتخابات مجلس هفتم به آينده اميد فراواني بسته‌اند بنابراين نبايد آنها را نا اميد كرد .

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"  وي  با بيان اين مطلب  افزود :  سرمايه  بسيار عظيم و گسترده اي  در اختيار نيروهاي انقلاب و نظام جمهوري اسلامي قرار گرفته است كه بايد از آن پاسداري كنند تا مبادا مردم نااميد و در آينده ضربه ‌اي به  حضور پرشور و گسترده مردم  وارد شود.
وي با اشاره به  نقش ائمه جمعه در انتخابات مجلس هفتم اظهار داشت : ما ائمه جمعه اي  داشتيم كه دفتر و منزلشان مانند اتاق فرماندهي جنگ بوده و براي اينكه تبليغات بيگانگان را خنثي و مردم را به صحنه بكشد  تلاش فراواني كرده است .
وي تصريح كرد : البته  مركز رسيدگي به امور مساجد و شوراي سياست گذاري ائمه جمعه كشور حزبي و جناحي عمل نكرد و نمي كند و از اين به بعد هم نخواهد كرد.
وي تصريح كرد :  اين سياست ائمه جماعات است كه  امام (ره)  مقام معظم رهبري هم مدام برآن تاكيد كردند اما مساجد و مصلاها ي نماز جمعه در سراسر كشور از آرمانهاي انقلاب و امام (ره) و خون شهيدان دفاع  مي كند و وظيفه پاسداري را براي خود محفوظ مي دارند و  سياستهاي رهبر معظم انقلاب را با همه وجود تبيين، تفسير و پشتيباني مي كنند و اين  جزء وظايف ما است.
تقوي گفت : ما در چارچوب رهنمودهاي  مقام معظم رهبري كه در سخنراني ها  مطرح كردند تلاش كرديم كه مردم را به صحنه بياوريم و خطراتي را  گوشزد كنيم و در هيچ جاي كشور، امام جماعتي نگفته است كه به يك فرد حزب و يا گروه  مشخص رأي دهيد بلكه معيارها را عنوان كرده و مردم راه خود را پيدا كردند .
وي افزود : فلسفه تشكيل اين جلسه اعلان همكاري با مجلس هفتم و نمايندگان خوب و مومن و متدين مجلس هفتم است البته ما نسبت به مجالس ديگر هم اين همكاري را داشته ايم .
وي با اشاره  به اينكه شيوه حكومتي حضرت علي (ع) مي تواند راهنمايي براي مسئولين باشد گفت : مسئولان بايد در موقعيت خدمت و خدمتگزاري قرار گيرند.
تقوي تاكيد كرد : برخي عنوان مي كنند حكومت بايد حداقل دخالت در امور مردم داشته باشند،  اين نكته اي است  كه برخي به نظريه حداقلي معتقدند بيان مي كنند ، بنابراين در اقتصاد  بحث بازار آزاد را مطرح مي‌كنند،  البته نظريه ديگري نيز از سوي سوسياليستها مطرح مي شود كه اين نظريه حداكثري است .
وي گفت : در مسائل ،  كلياتي داريم كه امنيت و نظم عمومي و تامين رفاه همه حكومتها چه ديني و چه غير ديني قبول دارند،  ولي به مسائل معنوي ، اخلاقي و دين و ديانت  كه مي‌رسند مي‌گويند  مسئله شخصي است و حكومت حق دخالت در امور ديني و معنوي و سعادت مردم را ندارد .
تقوي اظهار داشت : در نظام اسلامي اينگونه نيست ،  نظام اسلامي ، حيطه وظايف و اختيارات حكومت را هم در مسائل ديني و هم امنيت رفاه و نظم عمومي مي‌داند.
رييس شوراي سياست گذاري ائمه جمعه تاكيد كرد : ما نمي‌گوييم كه دين را بايد دولتي كرد، اما بايد دولت زمينه آن را فراهم كند و در اين راستا  مسؤولان نظام در ارتباط با دين مردم مسؤوليت دارند.
تقوي از  نمايندگان مجلس هفتم خواست تا  نماز را محور قرار دهند و اظهار داشت : ما در ايران 55 هزار مسجد نياز داريم و بسياري از شهرهاي ما مصلا ندارند ، بنابراين ،  نمايندگان بايد حوزه‌ دين را تقويت كنند.
ويافزود :  سيستم مديريتي ما سازوكار مناسبي ندارد و خواست مراجع و روحانيون از نمايندگان مجلس هفتم اين است كه در امر مديريت تجديدنظر و شايسته‌سالاري را به معناي حقيقي كلمه دنبال كنند.

کد خبر 70565

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha