پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۷ تیر ۱۳۸۷، ۱۱:۲۲

دبیرکل سازمان ملل متحد:

موادمخدر موجب گسترش جنایت و فساد می شود

موادمخدر موجب گسترش جنایت و فساد می شود

دبیرکل سازمان ملل متحد تاکید کرد: قاچاق مواد افیونی موجب گسترش جنایت، فساد و بی ثباتی می گردد و در نهایت تحقق موفقیت آمیز اهداف توسعه هزاره را به خطر خواهد انداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، "بان کی مون" در پیامی که توسط نماینده مرکز مبارزه با جرم و موادمخدر سازمان ملل متحد (UNODC) در تهران، قرائت شد، تصریح کرد: امروزه موادمخدر همواره زندگی ها را نابود می کند، موجب اشاعه جنایت می شود و تهدیدی علیه توسعه پایدار است.

وی با عنوان این مطلب که ما درک بهتری برای رویارویی با سوء مصرف و قاچاق موادمخدر داریم، گفت: سیاست گذاران می توانند انبوهی از مدارک در زمینه مصرف و وابستگی فزاینده به موادمخدر را ارائه دهند.

دبیرکل سازمان ملل متحد در این پیام که در مراسم روز جهانی مبارزه با موادمخدر در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما قرائت شد، با اشاره به اینکه همکاری بین المللی و کمک فنی، در حال بهبود وضعیت توانایی های نیروهای انتظامی است، افزود: کمک های توسعه ای در حال یاری رساندن برای کاهش فقر و فروش محصولات کشاورزی غیرقانونی با ارائه جایگزین های پایدار هستند.

بان کی مون تاکید کرد: تمرکز قوی تر بر پیشگیری و درمان، سلامت را در مرکز راهبردی کنترل موادمخدر قرار داده و به آهسته کردن گسترش بیماری ایدز و ویروس اچ آی وی کمک نموده است.

دبیرکل سازمان ملل متحد با عنوان این مطلب که اجماع فزاینده هم در جوامع و هم در میان کشورها در خصوص کنترل موادمخدر و مسئولیت مشترکی که همه ما در آن نقش داریم، وجود دارد، افزود: هنوز کارهای زیادی برای کاهش آسیب پذیری در برابر موادمخدر باید انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه کشورهای دارای نظام های ضعیف قضائی و توانایی های محدود نیروی انتظامی، نیاز به کمک برای کاهش موادمخدر دارند، گفت: قاچاق مواد افیونی موجب گسترش جنایت، فساد و بی ثباتی می گردد و در نهایت تحقق اهداف توسعه هزاره را به خطر خواهد انداخت.

بان کی مون با تاکید بر اینکه نباید به هیچ کس انگ ننگ چسبانده شود یا در مورد افرادی که وابسته به موادمخدر هستند، تبعیض اعمال شود، افزود: تلاشهای مشترک در دهه گذشته به گونه عمده ای درک ما از مشکل موادمخدر در جهان را تقویت نموده و توان ما را برای کاهش خطر موادمخدر بر اشخاص، افرادی که آنان را دوست دارند و همچنین جوامع و کشورها را افزایش می دهد.

کد خبر 706346

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha