پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ تیر ۱۳۸۷، ۲۰:۰۱

برای گرفتن بهانه از اسرائیل؛

هنیه خواستار پایبندی گروه های فلسطینی به آتش بس شد

هنیه خواستار پایبندی گروه های فلسطینی به آتش بس شد

نخست وزیر دولت مردمی فلسطین امروز در سخنانی همه گروه های فلسطینی را به رعایت آتش بس فراخواند تا رژیم صهیونیستی هیچ بهانه ای برای تجاوزات و اقدامات غیر قانونی خود نداشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از خبرگزاری فرانسه، اسماعیل هنیه امروز پس از خطبه های نماز جمعه غزه به خبرنگاران گفت : گروه های فلسطینی آتش بس را پذیرفتند تا دو هدف محقق شود؛ اول توقف حملات رژیم صهیونیستی و دوم لغو محاصره نوارغزه . به این علت از همه می خواهیم که به آتش بس پایبند باشند.

نخست وزیر مردمی دولت فلسطین درادامه ابراز امیدواری کرد که ملت فلسطین بتواند به خواسته خود یعنی پایان یافتن مشکلات و لغو محاصره تحمیلی نوارغزه و همچنین تکمیل پروژه آزادی فلسطین دست یابد.

این درحالی است که امروز ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: دو گذرگاه " کارنی " و " صوفا " که به انتقال کالا به غزه اختصاص دارد، همچنان بسته باقی خواهد ماند.

رژیم صهیونیستی ادعا کرده است درپاسخ به پرتاب موشک از نوارغزه به سوی سرزمینهای اشغالی اسرائیلی نشین دست به چنین اقدامی زده است.

درعین حال روزنامه الشرق الاوسط درشماره امروز خود نوشت : جنبشهای حماس و جهاد اسلامی و همچنین دو جبهه مردمی و دموکرات برای آزادی فلسطین در نشستی که دو شب گذشته درنوارغزه برگزار کردند، درباره تشکیل " گروه بحران" به توافق رسیدند.

براساس توافقات به عمل آمده، ماموریت گروه بحران نظارت بر اجرای توافق آتش بس و هماهنگ کردن واکنشهای فلسطینی به تجاوزات رژیم صهیونیستی است.

آتش بس چند مرحله ای میان حماس و رژیم صهیونیستی سرانجام بعد از میانجیگری مصر از صبح پنجشنبه 30 خرداد آغازشد.

بنابر توافقات به عمل آمده درباره مراحل آتش بس؛ در مرحله نخست آتش، دو طرف تمام اقدامات نظامی را کنار خواهند گذاشت.

بند دوم آتش بس نیز مبتنی بر این است که طبق توافق ملی فلسطین و با نظارت مصر، مدت آتش بس شش ماه خواهد بود و ساعاتی پس از آغاز آتش بس، گذرگاههای تجاری به طور جزئی بازگشایی و پس از گذشت چند روز، محاصره برطرف و به کالاها اجازه ورود داده می شود. 

درمرحله بعد یعنی یک هفته پس از آغاز آتش بس، مصر میزبان حماس، ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین و اروپایی ها برای دستیابی به توافقی برای بازگشایی گذرگاه رفح خواهد بود.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی از زمان آغاز آتش بس، بارها آن را نقض کرده است.

کد خبر 706642

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha