پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ تیر ۱۳۸۷، ۱۳:۵۹

12 سد بزرگ در استان آذربایجان غربی در حال احداث است

12 سد بزرگ در استان آذربایجان غربی در حال احداث است

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان آذربایجان غربی اعلام کرد: هم اکنون 12 سد بزرگ ملی در سطح شهرستانهای این استان در حال احداث است.

به گزارش خبرنگار مهر در تکاب، نقی کریمی ظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان تکاب  افزود: این تعداد از مجموع 90 سد ملی کشور است و برای احداث آنها بیش از یک هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه می شود.

وی با اشاره به اینکه این سدها هم اکنون از 30 تا 80 درصد پیشرفت اجرایی برخوردار است، بیان داشت: با بهره برداری از این سدها آب مورد نیاز بخشهای کشاورزی، صنعت و شرب استان آذربایجان غربی تامین خواهد شد.

کریمی اظهار داشت: به منظور بهره برداری از آب این سدها هم اکنون شبکه های آبیاری مدرن در سطح 55 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان در حال احداث است.

وی همچنین از آغاز عملیات اجرایی احداث دو سد بابا احمد چالدران و باراندوز ارومیه از پروژه های مصوب هیئت دولت در سفر ریاست جمهوری به استان خبر داد و عنوان کرد: برای احداث و تکمیل سد نازلوی ارومیه 78 میلیون یورو اعتبار ارزی به صورت فانیانس سرمایه گذاری خواهد شد.

کریمی احداث سدهای کوچک زودبازده را از مهمترین برنامه های توسعه منابع آب در سطح استان آذربایجان غربی برشمرد و یادآور شد: به زودی عملیات احداث یازده سد زودبازده در این استان آغاز خواهد شد.

وی یادآور شد: از این تعداد سد زودبازده چهار سد در روستاهای قینرجه، رزه شوران، عربشاه گروس و حسن آباد تکاب ساخته خواهد شد.

در ادامه این جلسه فرماندار تکاب نیز اشاره لزوم صرفه جویی در مصرف آب تاکید کرد و گفت: در سال جاری به رغم کم آبی بی سابقه در سطح استان شهرستان تکاب تاکنون با قطعی آب وجیره بندی آن مواجه نشده است.

محمود دولتی خاطرنشان کرد: آب شرب مورد نیاز روستاهای تکاب نیز با تمهدیدات ویژه تامین شده است.

وی یادآور شد: مسئولان باید برای بهره وری مناسب از منابع آب تلاش کرده والدین راستا همکاری مردم با صرفه جویی در مصرف آب محقق خواهد شد.

کد خبر 707033

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha