پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ تیر ۱۳۸۷، ۲۱:۱۵

تحریم های جدید آمریکا علیه زیمبابوه

رئیس جمهوری آمریکا امروز تحریم های جدیدی علیه دولت زیمبابوه و کسانی که از آن حمایت می کنند، درنظر گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "جرج بوش" در بیانیه ای اعلام کرد: من به وزارت امور خارجه و وزارت خزانه دستور افزایش تحریم ها علیه دولت زیمیابوه و کسانی که از آن حمایت می کنند را داده ام.

این درحالی است که یکی از نزدیکان "رابرت موگابه" رئیس جمهوری زیمبابوه که خواست نامش فاش نشود، شنبه شب به خبرگزاری فرانسه گفت: مراسم ادای سوگند موگابه فردا یکشنبه ساعت 10 صبح به وقت محلی برگزار خواهد شد.

هنوز هیچ نتیجه ای از دور دوم انتخابات ریاست جمهوری زیمبابوه منتشر نشده است.

یکی دیگر از نزدیکان موگابه خبر داد: مراسم ادای سوگند قرار است پیش از زمان عزیمت وی به مصر در یکشنبه شب برای شرکت در نشست اتحادیه آفریقا برگزار شود.

روز گذشته دور دوم انتخابات ریاست جمهوری زیمبابوه تنها با حضور موگابه به عنوان کاندیدا برگزار شد که هنوز نتایج آن منتشر نشده است.

مخالفت های آفریقای جنوبی در شورای امنیت سازمان ملل متحد سبب شد تا این شورا نتواند دور دوم انتخابات ریاست جمهوری زیمبابوه را نامشروع بخواند.

بر اساس این گزارش، نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره زیمبابوه که شب گذشته برگزار شد فقط به صدور یک بیانیه شفاهی و اعلام تاسف و ناامیدی درباره تحولات زیمبابوه اکتفا کرد.

کد خبر 707324

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha