پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ تیر ۱۳۸۷، ۱۱:۳۰

در گفتگو با مهر عنوان شد:

شرکت های خصوصی تاکسیرانی با شرایط جدید ساماندهی می شوند

شرکت های خصوصی تاکسیرانی با شرایط جدید ساماندهی می شوند

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران گفت: فعالیت شرکت های تاکسیرانی خصوصی شهر تهران با در نظر گرفتن شرایط و ضوابط جدید ساماندهی می شوند.

حسین تیموری کرمانی در گفتگو با خبرنگار مهر یادآور شد: در حال حاضر 37 شرکت خصوصی تاکسیرانی در شهر تهران فعالیت می کنند که حدود 50 هزار تاکسی را تحت پوشش خود دارند.

وی ، گسترش پوشش خدمات شبکه تاکسیرانی ، کاهش تصدی گری و خصوصی سازی را از کارکرد های مهم فعالیت شرکت های خصوصی تاکسیرانی عنوان کرد و افزود: کلیه شرکت ها باید طبق ضوابط و شرایط جدید فعالیت کنند و شرکت های جدید هم با رعایت و احراز این شرایط می توانند به مجموعه شرکت های خصوصی تاکسیرانی اضافه شوند.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران همچنین گفت: در شرایط جدید مواردی نظیر مالکیت شرکت ها بر شماری از تاکسی ها، افزایش کنترل و نظارت ، استفاده از GPS و فعالیت در چارچوب مشخص، در نظر گرفته شده است.

به گفته تیموری کرمانی در حال حاضر تنها 7 یا 8 شرکت دارای شرایط جدید هستند و با در نظر گرفتن فرجه زمانی تمام شرکت ها باید به این شرایط برسند.

کد خبر 707389

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha