پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ فروردین ۱۳۸۳، ۱۲:۵۷

معاون توانبخشي سازمان بهزيستي در گفتگو با "مهر " خبرداد :

واگذاري مسكن ارزان قيمت به معلولان در سال جاري

 واگذاري مسكن  ارزان قيمت به معلولان در سال جاري

معاون توانبخشي سازمان بهزيستي از واگذاري مسكن ارزان قيمت به معلولان با شرايط ويژه و با همكاري بنياد مسكن در سال جاري خبر داد .

دكتر علي اصغر مكارم در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب گفت : سال گذشته اعتباري معادل  1 ميليارد و 200 ميليون تومان در بخش مسكن معلولان تخصيص يافت كه با اين رقم تنها براي 220 معلول نيازمند و واجد شرايط مسكن تهيه شد . در حاليكه بيش از 20 هزار نفر پشت نوبت مسكن قرار داشتند و از آنجا كه امسال نيز تنها  100 ميليون تومان به بودجه سال گذشته اضافه شده  با اين افزايش نبايد انتظار بهبود وضعيت مسكن معلولان در سال جاري را داشت .

وي به مسكن هاي ارزان قيمت بنياد مسكن و شهرسازي اشاره كرد و افزود : بر اساس بخشنامه اي كه اواخر سال گذشته  از سوي بنياد مسكن به سازمان بهزيستي ابلاغ شد ، خوشبختانه اين سازمان مددجويان و به خصوص معلولان تحت پوشش بهزيستي و كميته امداد  را در اولويت واگذاري مسكن اقساطي با شرايط ويژه  قرار داده است .

مكارم  در خصوص  شرايط واگذاري اين خانه ها اظهار داشت :  قرار است علاوه بر حداقل موجودي  فرد معلول ،  مبلغ 2 ميليون و 100 هزار تومان از سوي بنياد مسكن و با همكاري بانك مسكن به معلولان وام داده شود  و بقيه مبلغ اين خانه ها در اقساط 15 ساله و ماهانه 20 هزار تومان از آنها دريافت شود . 

وي گفت : طي جلساتي با حضور برخي از اعضاي شوراي شهر، بنياد  مسكن و استانداري ها سهيمه مددجويان مشخص خواهد شد و پس از آن طي 6 ماه ضمن ابلاغ فراخواني در تمام استانها  از معلولان واجد شرايط و داوطلب ، نام نويسي مي شود .

 

کد خبر 70757

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha